ما در اینجا هستیم تا در یک زمینه مهم از مراحل انجام پژوهش یعنی همانندجویی متن پایان نامه یا مقاله در حد توان تجربه خویش را در اختیار محققین عزیز قرار دهیم. همانندجویی اصطلاح با سابقهای نیست که در کشور رواج پیدا کرده و این روزها به دغدغۀ خیلی از دانشجویان و محققین تبدیل شده است. اگر برای سفارش کاهش درصد همانندجویی پایان نامه خود عجله دارید و حوصله مطالعه مطالب این پُست را ندارید، هم اکنون بر روی شماره زیر کلیک کنید و در واتسآپ سفارش خود را مطرح کنید.
در ادامه به ارائه توضیحاتی بسنده کردیم که ابهامات و سوالات شما را پاسخ دهد و شاید شما را متقاعد سازد که حتی اقدام به سفارش همانندجویی نکنید و خودتان نسبت به کاهش درصد همانندی متن تحقیق اقدام کنید!
از عنوان همانندجویی به پارافریز کردن متن هم تعبیر می شود. یعنی باز نویسی متن به نحوی که اصالت منبع را زیر سوال نبرد و از طرفی کپی یا رونوشتی از همان منبع هم نباشد. در مقالات و پایان نامه های کشورهای دیگر نیز همین روند بررسی میزان همانندی متن قبل از داوری مرسوم است اما خب بهطور کلی در کشور ما خوب جا نیفتاده و نواقصی هم در فهم مقصود و هدف از این رویه وجود دارد و هم سامانه های متداولی که اقدام به بررسی متن پیشنهادی می کنند نیز خالی از اشکال نیستند؛ به هر ترتیب در حال حاضر در اکثر واحدهای دانشگاهی، آموزشگاهی و مجلات علمی؛ اخذ گزارش همانندجویی تا حداکثر ۳۰ درصد همانندی با سایر منابع برای پایان نامه و حداکثر ۱۰ درصد برای مقاله الزامی است.