بررسی تاثیر حمایت های سازمانی بر کارآفرینی مدیران
مقاله ای که عنوان آن را دنبال می کنید با فرمت word یعنی docx و همچنین با فرمت pdf حاوی ۴۰۰۰ کلمه در ۸ صفحه با فونت بی میترا سایز ۱۳ آماده دانلود است. اصول روش تحقیق نیز در آن رعایت شده است.
چکیده: امروزه اندیشمندان کارآفرینی را به مثابه استراتژی مناسب برای گسترش بهره وری و توسعه سازمان تلقی میکنند و بر این باورند که کارآفرینی موجب ارتقای بهره وری در سطوح مختلف فردی، گروهی، سازمانی، ملی و بین المللی میشود.. در حال حاضر سازمانها در کشورمان کمتر نگاه جدی به مقوله کارآفرینی دارند و حمایت جدی و کافی از مدیران کارآفرین صورت نمیگیرد. مقاله حاضر به بررسی تاثیرات حمایتهای سازمانی از مدیران خلاق و کارآفرین بر افزایش کارآفرینی مدیران ارشد آن پرداخته است. با مطالعه تحقیقات انجام شده در خصوص حمایت سازمان از کارکنان در ابعاد مختلف این نتیجه حاصل شد که، ایجاد زیر ساختهای لازم جهت حمایت از مدیران کارآفرین در سازمان یکی از مؤلفههای پیدایش مدیران کارآفرین در سازمانها خواهد بود و برای فراهم ساختن بستر مناسب ابتدا یک سازمان میبایست خود یک سازمانکارآفرین باشد. دومین مؤلفه مهم که میتواند بر کارآفرینی مدیران تاثیرگذار باشد، تقویت اشتیاق شغلی است و سومین مؤلفه اثرگذار، تقویت خودباوری در مدیران سازمان میباشد. این سه مؤلفه جزء مؤلفههای برجسته حمایت سازمانی از کارکنان خویش میباشد که از تحقیقات انجام شده در سالیان اخیر بدست آمده است و بیانگر تأثیر معنی دار حمایتهای سازمانی بر پیدایش و حفظ مدیران کارآفرین میباشد.
واژههای کلیدی: حمایت سازمانی، کارآفرینی، مدیران کارآفرین
کارآفرینی مدیران
۱-مقدمه
امروزه اندیشمندان کارآفرینی را به مثابه استراتژی مناسب برای گسترش بهره وری و توسعه سازمان تلقی میکنند و بر این باورند که کارآفرینی موجب ارتقای بهره وری در سطوح مختلف فردی، گروهی، سازمانی، ملی و بین المللی میشود که این امر نیاز به بستری مناسب در سازمان دارد. لذا در دنیای در حال تحول امروز، کامیابی از آن جوامع و سازمانهایی است که بین منابع کمیاب و قابلیتهای مدیریتی و کارآفرینی منابع انسانی و سازمانی خود رابطه معنی داری برقرار سازند. همچنین تغییرات بسیار گسترده در تمامی عرصههای کسب وکار اداره امور بخش عمومی را در سراسر دنیا در این عرصهها با چالشهای جدیدی روبرو نموده است . ازجمله راهکارهای اثر بخش دولتها برای رویارویی با این چالشها ، توسل به کار افرینی است . از این رو تجربه کشورهای پیشرفته در دهههای هشتاد به بعد حاکی از توجه کامل انها به مقوله کارآفرینی و ترویج آن در جامعه است .
در عصر حاضرکارآفرینی به عنوان نیروی محرکه رشد اقتصادی تعبیر میشود(استام ۲۰۰۸،۹۸۴؛۳). کارآفرینی نقش مهمی را در رشد اقتصادی، نوآوری ومزیت رقابتی و افزون بر اینها نقش مهمی در رفع فقر دارد(لینگل بچ ۲۰۰۴،۹۸۵؛۱). توسعه وترویج کارافرینی در جوامع با حمایت و پشتیبانی دولت وسازمانهای دولتی امکان پذیر است . اما واقعیت این است که سازمانهای دولتی هنگامی میتوانند به ترویج اثر بخش کار افرینی در جامعه کمک کنند که ابتدا خود آنها کار آفرین باشند . به همین دلیل امروزه نه تنها کار افرینی به عنوان یک راهکار برای درگیر شدن با چالشهای کسب وکار است . بلکه یکی از مهمترین پارادایمهای نوین اداره امور بخش عمومی و دولت محسوب میگردد . براساس این پارادایم نظریه دولت کار آفرین مطرح گردیده است (مقیمی ،۱۳۸۴؛۸).
در حال حاضر سازمانها در کشورمان کمتر نگاه جدی به مقوله کارآفرینی دارند و حمایت جدی وکافی از مدیران کارآفرین صورت نمیگیرد . حال آنکه توجه به این امر میتواند عامل رشد وبهبود عملکرد سازمان و در نهایت توسعه کشور شود . لذا با درک اهمیت این موضوع ، به نظر میرسد که تمرکز بر روی کارافرینی مدیران در سازمان به منظور بهبود عملکرد و تحقق اهداف سازمانی ، به ویژه در شرایط محیطی پیچیده وپویای کنونی از اهمیت ویژهای برخوردار است . آنچه در این میان برخی سازمانها را برتر نشان میدهد مزیت رقابتی است ، یعنی امادگی برای ورود به یک پارادایم جدید مدیریتی ( محیط رقابتی) و خارج شدن از پارادایم قدیمی مدیریت ( ثبات وتعادل ) . در این میان سازمانی برنده است که ابزارهای لازم برای رسیدن به اهداف تعیین شده برای این دنیای جدید را بیشتر فراهم نموده باشد. لذا، مقاله حاضر به بررسی تاثیرات حمایتهای سازمانی از مدیران خلاق و کارآفرین بر افزایش کارآفرینی مدیران ارشد آن پرداخته است… ادامه این متن در فایل اصلی مقاله بعد از خرید قابل مشاهده است.
در مورد “مقاله بررسی تاثیر حمایت های سازمانی بر کارآفرینی مدیران” سوالی دارید؟ از پشتیبانی کولداکس بپرسید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.