مقاله بررسی تاثیر تکنولوژی و محیط بر تمایل شرکت ها به پذیرش بازاریابی تلفن همراه


در حال بارگذاری
۲ مرداد ۱۳۹۸
Word, Pdf
496 کیلوبایت
14 صفحه word, doc, pdf
2023 بازدید
۷,۰۰۰ تومان
خرید

مقاله آماده با فرمت وورد doc و پی دی اف pdf با کیفیت علمی بسیار خوب و مطابق روش تحقیق “بررسی تأثیر تکنولوژی و محیط بر تمایل شرکت ها به پذیرش بازاریابی تلفن همراه” مورد مطالعه: صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری.

چکیده

تلفن‌همراه یکی از بخش‌بندی‌های مهم بازاریابی تلقی می‌شود. لذا، شناسایی و درک مزایای استفاده از تکنولوژی‌های جدید در سازمان‌ها جهت بازاریابی و تأثیر آن بر عملکرد آن‌ها، همواره یک موضوع مهمی برای شرکت‌های خدماتی بوده است. هدف تحقیق حاضر، بررسی تأثیر تکنولوژی و محیط بر تمایل شرکت‌ها به پذیرش بازاریابی تلفن‌همراه بود و در همین راستا صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری به عنوان نمونه موردی جهت انجام تحقیق انتخاب شد. روش تحقیق حاضر با توجه به موضوع و هدف تحقیق، توصیفی– همبستگی می‌باشد. جامعه آماری تحقیق ۱۱۸ نفر از پرسنل صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری می باشند که به روش انتخاب تصادفی گزینش شده اند. روش جمع آوری داده ها توزیع پرسشنامه محقق ساخته می‌باشد. برای تجزیه و تحلیل داده های حاصل از پرسشنامه‌های توزیع شده از نرم‌افزار SPSS استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان داد، بین متغیر تکنولوژی و پذیرش‌بازاریابی رابطه مثبت و معنی‌داری (۰۰۴/۰) وجود دارد. همچنین، بین متغیر محیط و پذیرش‌بازاریابی رابطه مثبت و معنی‌داری (۰۰۶/۰) وجود دارد.

کلیدواژه ها: محیط، تکنولوژی، پذیرش‌بازاریابی

تاثیر تکنولوژی و محیط بر تمایل شرکت ها به پذیرش بازاریابی

دانلود مقاله تاثیر تکنولوژی و محیط بر تمایل شرکت ها به پذیرش بازاریابی pdf ddoc word

مقدمه

با ظهور تکنولوژی‌های مرتبط با شبکه‌های پر سرعت بی‌سیم و افزایش استفاده از تلفن‌های­ همراه، علاقه صنعت تبلیغات برای استفاده از این رسانه به عنوان یک ابزار ارتباطات بازاریابی افزایش یافته است. مؤسسات بین المللی تحقیقات بازاریابی هم تبلیغات با تلفن همراه را به عنوان یکی از روش‌های تضمین شده بازاریابی پذیرفته و اعتقاد دارند که به مرور بر اهمیت آن افزوده می‌شود (حبیب پور، ۱۳۸۹: ۱). تلفن‌همراه یکی از بخش‌بندی‌های مهم بازاریابی تلقی می‌شود (سایمن[۱] و سایمن، ۲۰۱۶: ۴۷). تلفن‌همراه یکی از معدود وسایلی است که افراد آن را در طول روز با خود همراه دارند و به همین دلیل به رسانه فراگیری تبدیل شده است. به طوری که در بسیاری از کشورها تعداد مشترکین تلفن‌های همراه بیشتر از تعداد مشترکین خطوط ثابت است. در این میان، گزارش‌هایی نیز از رشد استفاده از تلفن همراه در ایران در دست است که بر اساس آن‌ها، در حال حاضر بیش از ۶۰ میلیون مشترک تلفن‌همراه در کشور وجود دارد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان‌برنامه پنجم توسعه، ضریب نفوذ تلفن‌همراه به بیش از ۸۷ درصد برسد. در واقع تلفن‌همراه، کانال جدید جالبی برای فعالیت‌های بازاریابی فرد به فرد فراهم آورده است که می‌تواند امکان برقراری ارتباطات موثرتر با بازارهای هدف را با ایجاد رابطه دو طرفه میان بازاریاب و مشتریان، فراهم سازد (نیکزاد، ۱۳۹۰: ۴). از سویی دیگر، شناسایی و درک مزایای استفاده از تکنولوژی‌های جدید در سازمان‌ها جهت بازاریابی و تأثیر آن بر عملکرد آنها، همواره یک موضوع مهمی برای شرکت‌های خدماتی بوده است (پانتانو و پریپوراس[۲]، ۲۰۱۶). همچنین، تغییر وضعیت اقتصاد جهانی و پیچیده شدن آن، اغلب شرکت‌ها را واداشت تا از روش‌های علمی و جدید بازاریابی و سازگار کردن با ضرورت‌های جامعه جهانی سود جویند؛ بنابراین، دستیابی شرکت‌ها به عملکرد مطلوب در وضعیت رقابتی و پویای امروز، به ویژه شرکت‌های خدماتی، دشوار است. این نکته، اهمیت تاثیرات محیط فعالیت شرکت‌ها بر پذیرش یک روند بازاریابی با استفاده از ابزاری جدید را گوشزد می‌کند (سان مارتین[۳]، ۲۰۱۶).

لذا، شرکت‌ها می‌توانند با تمرکز بر روی بازاریابی تلفن‌همراه[۴] به توسعه خدمات خود بپردازند. این امر با پتانسیل یاد شده در اینگونه بازاریابی با جذب بازاریاب‌هایی که تجربه کافی در زمینه ارائه ایده‌های بازاریابی نو و خلاق دارند مثمر ثمر واقع شود. تاکنون پژوهشگران بسیاری در داخل و همچنین خارج از ایران در رابطه با تلفن‌همراه به عنوان یک ابزار قدرتمند در فرآیند بازاریابی و فروش محصولات و خدمات تحقیق نموده‌اند و به نتایج ارزشمندی دست یافته‌اند. آن‌ها اغلب به بررسی شرایطی پرداخته‌اند که در آن میزان پذیرش تبلیغات و بازاریابی تلفن‌همراه از سوی مشتریان سنجیده می‌شود (عباسی حقیقی ۱۳۹۶؛ جعفری ۱۳۹۶؛ مادوکا[۵] و همکاران، ۲۰۱۶). در این میان شرکت‌های خدماتی که زیر نظر دولت هستند، تاکنون نتوانسته‌اند بر مبنای فناوری‌های نوین به خصوص فناوری‌های موجود در تلفن‌همراه، به جذب متناسب مشتری بپردازند و تحقیقات مستقلی مبنی بر میزان پذیرش بازاریابی تلفن‌همراه در شرکت‌های مذکور انجام نشده است. چنانچه این امر از سوی شرکت‌های مذکور به خوبی مورد بررسی قرار گیرد، به طور قطع بر میزان ارائه خدمات افزوده و به رضایت مشتریان نیز منجر خواهد شد. البته این امر با توجه به مسائل موجود در بازار رقابتی، نبود نظارت مستمر و استفاده محدود از فناوری‌های نوین و تفاوت موجود ما بین تبلیغات و کیفیت خدمات، بر پذیرش آن از سوی شرکت‌ها اثرگذار می‌باشد. نمونه موردی که در این تحقیق به عنوان جامعه آماری تلقی می‌شود، یک شرکت دولتی می‌باشد که هنوز در آن گسترش میزان اطلاع‌رسانی از طریق تکنولوژی‌های نوین نظیر تلفن‌همراه مورد توجه قرار نگرفته است. حال آنکه، جذب مشتری و توسعه خدمات از طریق تکنولوژی‌های وابسته به تلفن‌همراه مانند تبلیغات پیامکی اگر شکل اصولی خود را داشته باشد، برای این شرکت می‌تواند افزایش تقاضا را به‌دنبال داشته باشد. ذکر این نکات در راستای اهمیت پذیرش بازاریابی از طریق تلفن‌همراه در سازمان مورد مطالعه در تحقیق حاضر ضرورت داشت. از این رو در این پژوهش تلاش بر آن است که تمایل شرکت‌ها بخصوص شرکت مورد مطالعه در تحقیق حاضر به اتخاذ این شیوه بازاریابی سنجیده شود تا بتوان به سؤال اصلی تحقیق پاسخ داد که نوع تکنولوژی و محیط هر یک چگونه بر تصمیم سازمان برای اتخاذ شیوه بازاریابی تلفن‌همراه تأثیر می‌گذارد؟

مشکلی در دانلود مقاله تاثیر تکنولوژی و محیط بر تمایل شرکت ها به پذیرش بازاریابی + pdf doc word دارید؟ ایمیل بزنید.

[۱] -saayman

[۲] -pantano & priporas

[۳] -san-martin

[۴] Mobile Marketing

[۵] Madukua

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.

 برچسب ها: