سیستم ذخیره سازی هدوپ (HADOOP) و نگاهی گذرا به CRM و DFS


در حال بارگذاری
۲۱ شهریور ۱۳۹۸
Word, Pdf
47 صفحه
1675 بازدید
۷,۰۰۰ تومان
خرید

دانلود مقاله رایگان سیستم ذخیره سازی هدوپ (HADOOP) و نگاهی گذرا به CRM و DFS در ۴۷ صفحه word تقدیم شماست. فهرست مطالب به شرح ذیل است.

فهرست:

سیستم ذخیره سازی هدوپ چیست ؟(Hadoop)

هدوپ چیست؟

ساختار کلی هدوپ

پردازش و تحلیل داده : روش سنتی

تغییر ماهیت داده و نیازهای جدید پردازشی

رهیافت های نوین پردازش داده

هدوپ

نحوه عملکرد هدوپ

کتابخانه ها و ابزارهای کمکی کلان داده

مزایا و معایب هدوپ

بانکهای اطلاعاتی NoSQL

نسل جدید انباره های داده

پردازش موازی

معماری غیر اشتراکی

معماری ستون محور

فشرده سازی پیشرفته

سخت افزار معمولی

دلایل حرکت سازمانها به سوی مدیریت ارتباط با مشتری

: تجارب سنتی  بازاریابی در سازمان‏ها نیز به گونه‏ای دیگر این مطلب را بیان می‏دارد

مزایای به کارگیری سیستم‏های مدیریت ارتباط با مشتری

بهترین شرکت ها یا سازمانها کدام هستند؟

کارهایی که یک فروشنده خوب باید انجام دهد

گونه های شخصیتی خریدار

جمع آوری اطلاعات  مفید

بر اساس پژوهش های انجام شده، سه روش عمده در اجرای CRM وجود دارد که عبارتند از

رویکرد انفجاری

رویکرد پیاده سازی محدود

دنبال‌کنندهٔ کار و دنبال‌کنندهٔ وظیفه: موتور نگاشت/کاهش

سیستم فایلهای پیشرفتهDFS

مروری بر DFS

مزایای استفاده از DFS

محدودیت های DFS

انواع ریشه های DFS

پیکربندی DFS

سایر برنامه‌های کاربردی

استفاده‌کنندگان مهم hadoop

هادوپ روی سرویس‌های آمازون EC2/S3

مراجع

چکیده:

در سند حاضر به بررسی Hadoop پرداخته ایم و ساختار آن ، مزایا و معایب آن را دنبال کرده ایم و شرکت های معتبری که از Hadoop استفاده تجاری می کنند نیز ذکر شده اند و از دوبخش سیستم هایی که Hadoop در آن ها پیاده سازی شده است نیز مطالبی عنوان شده ساختاری چون CRM و سیستم فایل DFS مورد بررسی قرار گرفته اند.

کلید واژه ها: Hadoop , CRM , DFS

مقدمه:

پایه و اساس هر تحلیل تجاری و توسعه کسب و کار، داده است. داده های ساختاری که توسط خود سازمان ایجاد و معمولا در بانک های اطلاعاتی رابطه ای ذخیره شده است مانند داده های مشتری، داده های عملیاتی سامانه های مدیریت منابع سازمانی و داده های حاصل از نرم افزارهای حسابداری جزء داده های حساس و تعیین کننده در توسعه کسب وکار می باشند. حجم و نوع دادههایی که امروزه در دسترس یک سازمان است و نیاز به پردازش سریع و لحظهای دارد به سرعت در حال رشد است که دلیل آن هم رواج شبکه های اجتماعی و داده های آن ها، داده های تولید شده توسط حسگرهای خودکار، داده های شبکه های رایانه ای، تراکنش های برخط و سایر منابع نیمه ساخت یافته و یا غیرساخت یافته ای هستند که امروزه حجم عظیمی از داده را در اختیار سازمان ها می گذارند. به این حجم عظیم داده ها امروزه کلان داده میگویئم. به طور کلی، کلان داده به دادههایی گفته میشود که برای پردازش با روشهای معمول،. زیادی بزرگ هستند ابزارهای رایج و سنتی مدیریت و تحلیل دادهها در حوزه تجاری یا همان هوش تجاری نیز تحت تأثیر کلان داده قرار گرفتهاند و رهیافتهای جدیدی در حال شکلگیری است تا به سازمانها کمک کند تا بتوانند از این حجم عظیم داده به صورت موثر در تصمیم گیریهای خود بهره گیرند. با توجه به با توجه به مقیاس پذیری بالا و مدل پرداخت خدمات رایانش ابری، کسب و کار های مختلف، به خصوص کسب و کارهای کوچک، می توانند به منظور انجام پردازش های خود روی کلان داده ها از خدمات ارائه شده لایه زیرساخت و سکوی رایانش ابری استفاده نمایند ابزارهای متن بازی نیز برای پردازش کلان داده در بستر رایانش ابری ارائه شده اند که مهم ترین آن ها هدوپ می باشد. هدوپ با ارائه یک سیستم فایل توزیع شده و مدل پردازشی که دارد می تواند به راحتی نیاز های پردازشی کلان داده را مرتفع نماید. این مقاله به بررسی روشهای سنتی پردازش داده و کاستی آنها در مواجهه با کلان داده و نیز رهیافتهای نوین در حوزه کلان داده با بررسی ابزار و فناوریهای موجود میپردازد و نهایتاً محدودیتها و افق پیش رو مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

سیستم ذخیره سازی هدوپ چیست ؟(Hadoop)

آیا تاکنون به این اندیشیده اید که چطور شرکت های بزرگی مانند یاهو یا فیسبوک می توانند اطلاعات زیاد و سنگین کاربران خود را نگهداری کنن؟ آیا در مورد سیستم ذخیره سازی کلود شرکت هایی مانند گوگل، آمازون و دراپ باکس چیزی شنیده اید؟ بله.. جواب سؤال شما موضوع نوشتارمن می باشد.
در ساختار کنونی سیستم های ذخیره سازی دادهها که من آن را سیستم سنتی داده می نامم، شما ذخیره سازی اطلاعات را در یک سرور می بینید که ایستگاه های کاری از طریق سیستم شبکه کامپیوتری به آن دسترسی خواهند داشت. شرکت ها برای گسترش زیر ساخت و ذخیره سازی بیشتر اطلاعات به سرور خود چندین سیستم ذخیره ساز نظیر هاردهای اسکازی یا سس و یا نوار اضافه می کنند اما از پردازشگر و حافظه سرور خود همچنان بطور مرکزی استفاده می کنند. این ساختار برای شرکت های با حجم پایین کاری پاسخگوست اما آیا فکر می کنید این ساختار پاسخگوی شرکت های بزرگی مانند یاهوو با داشتن یکصد و بیست و پنج هزار (تاکنون) سرور می باشد؟ بله درست حدس زدید. در اینجا نیاز به سیستم جدیدی هست که بتواند قابل اطمینان باشد، از منابع سیستم بخوبی استفاده کند و همچنین قابلیت ترمیم اتوماتیک خود را داشته باشد… ادامه متن در فایل اصلی می باشد که لینک دانلود مقاله رایگان سیستم ذخیره سازی هدوپ (HADOOP) و نگاهی گذرا به CRM و DFS در ذیل آمده است.

خرید
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.