شناسایی مدل شکاف عملکرد در سازمان تامین اجتماعی ایران به منظور تغییر رویکرد در آموزش های مرسوم


در حال بارگذاری
۲ بهمن ۱۳۹۸
Word, Pdf
1272 کیلوبایت
28 صفحه
1424 بازدید
۷,۰۰۰ تومان
خرید

دانلود مقاله با عنوان شناسایی مدل شکاف عملکرد در سازمان تامین اجتماعی ایران به منظور تغییر رویکرد در آموزش های مرسوم. این تحقیق در ۲۸ صفحه با فرمت word و pdf برای خرید آماده است. قبل از خرید مقررات را مطالعه نمایید.

چکیده مقاله

این پژوهش با هدف شناسایی ابعاد و مؤلفه های شکاف عملکرد در سازمان تأمین اجتماعی انجام شده و روش اصلی پژوهش حاضر، روش پیمایش بوده است که گردآوری داده ها به کمک پرسشنامه و تحلیل آن به کمک نرم افزار PLS و آمارهای مختلف صورت گرفته است. جامعه آماری پژوهش شامل همه کارکنان سازمان تأمین اجتماعی است که ۳۹۵ نفر از میان آنان و از روش نمونه گیری تصادفی به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. داده های گردآوری شده از طریق تحلیل عاملی اکتشافی، عوامل مختلفی تعیین شده و سپس به اتکای تحلیل عاملی تایید نهایی شده است؛ و یافته های پژوهش حاکی از آن است که «شکاف عملکرد» در سه بعد سبک راهبری، محیط کاری و مدیریت نیروی انسانی قابل توضیح است؛ براساس یافته های مذکور در بعد اول، مولفه های «رویکرد استراتژیک»، «محیط کار تعاملی و شفاف»، «سبک تفویض اختیار» و «بازخور گیری از ذی نفعان»، در بعد دوم، مولفههای «مدیریت عملکرد»، «نظام استخدام و انتصاب»، «کارآمدی ابزارهای انگیزش شغلی»، «آموزش اثربخش»، «نظام جبران خدمت» و «دانش تخصصی» و در نهایت در بعد سوم، مولفه های «انتظام اخلاقی و اطلاعاتی»، «فرهنگ مشارکتی» و «دانش محوری» تایید شدند. بدین ترتیب ضمن تدوین مدل نهایی شکاف عملکرد در سازمان تامین اجتماعی، درجه تناسب مدل ارائه شده مشخص و برازش آن مدل با مقدار قوی ۰۶ مورد تایید قرار گرفت.

واژه های کلیدی: عملکرد، شکاف عملکرد، بهسازی عملکرد انسانی، مداخله، آموزش

توجه: در صورتی که به دنبال مقاله با عنوان یا محوریت خاصی می گردید ما دو راهکار داریم! ابتدا در سایت جستجو کنید شاید بین هزاران تحقیق منتشر شده در سایت کولداکس (cooldocx) مقاله مورد نظر شما یافت شد. سپس، اگر موفق به یافتن تحقیق خود نشدید بر روی سفارش آنلاین کلیک کنید و درخواست خود را مطرح کنید تا به شما کمک کنیم.

مقدمه مقاله

موضوع بهبود عملکرد همواره چالش مهم سازمان ها و به ویژه حوزه توسعه منابع انسانی بوده است . عملکرد در تمام پژوهش های تجربی و مطالعات سازمانی به عنوان متغیر وابسته نهایی محسوب شده ، و تمام مطالعات در جستجوی این هستند که چه عواملی بر عملکرد اعضای سازمان موثر بوده ، و سازمان ها را اثربخش میسازند، یا از اثربخشی آنها میکاهند (١). عملکرد عبارت است از تعریف اهداف ملموس ، مشخص ، قابل اندازه گیری، ارزشمند و معنادار و دستیابی فزاینده به آن ها (٢). به زعم انوس ، این تعریف از جمله کامل ترین تعریف های عملکرد می – باشد، چرا که علاوه بر تأکید بر دستیابی به اهداف ، تعریف اهداف و ویژگیهای آن ها را هم برمیشمارد  .(۲)بر اساس تعریف انجمن بین المللی بهسازی عملکرد (ISPI)، عملکرد نتایج ارزشمندی است که توسط افرادی که در یک سیستم کار میکنند، ایجاد میشود. حال اگر تکنولوژی را نیز مجموعه ای از اصول تجربی و علمی و کاربرد آن ها بدانیم ، آنگاه میتوانیم تکنولوژی عملکرد را مجموعه اصول و ابزارهایی بدانیم که دربردارنده تمام متغیرهای مؤثر بر عملکرد انسانی است . ابزارهایی همچون تکنولوژی عملکرد نیز در خدمت تحلیل شکاف عملکرد قرار میگیرند، این ابزار (تکنولوژی عملکرد) عواملی را شناسایی میکند که افراد را قادر میسازد شغلشان را انجام داده و نتایجی مطلوب ایجاد نمایند. تکنولوژی عملکرد ابزارها و فرایندهایی را فراهم میآورد که از آن طریق فرصت های عملکرد بهبود یافته ، راه حل های ارزشمند شناسایی و فراهم شده ، بازگشت سرمایه محقق گشته ، و محیط ها و سیستم های جدید خلق میشوند (٣).

یکی از مراحل انجام تکنولوژی عملکرد، به طور مشخص به تحلیل عملکرد و علل شکاف میپردازد. تحلیل عملکرد بر عواملی که عملکرد گروهی و فردی و سازمانی را تسهیل میکنند، تأکید میورزد. برای مثال ، پرشینگ عناصر چهارگانه عملکرد را بر مبنای ترکیبی از پنج مدل تکنولوژی عملکرد انسانی و کار پرشینگ و گیلمور١ (٢٠٠١) دسته بندی میکند (۴). این چهار عنصر عبارتند از سیستم های سازمانی، سیستم های مدیریتی، سیستم های فیزیکی و فنی و سیستم های انسانی و اجتماعی. ترتیب عناصر بالا نیز معنادار است و به هنگام تحلیل عملکرد به ترتیب بالا مورد بررسی قرار میگیرند. این موضوع با آنچه وایل (١٩٩۶) در مدلش بر مبنای سیستم های سازمانی، مشوق ها، حمایت شناختی، ابزارها، محیط فیزیکی، مهارت ها و دانش و توانایی درونی ارائه داده است نیز مطابقت دارد (۵، ۶). به طور کلی تحلیل عملکرد بر مبنای چند هدف اصلی صورت میگیرد: ١. مشخص نمودن وضعیت موجود عملکرد، از طریق منابع متعدد؛ ٢. مشخص نمودن وضعیت بهینه یا ایده آل عملکرد از طریق همان منابع ؛ ٣. کشف عوامل مؤثر بر عملکرد، شامل تقویت کننده و تضعیف کننده عملکرد؛ ۴. بکارگیری و متناسب کردن رویکردها و روش ها براساس نوع درخواست یا نیاز سازمان ؛ ۵. طراحی راه حل ها بر مبنای آنچه تاکنون بدست آمده است ؛ ۶. طراحی استراتژیهایی برای اندازه گیری پیشرفت کار، قضاوت در خصوص ارزش آن و بهبود مستمر تلاش صورت گرفته است (٧). در واقع تحلیل عملکرد نوعی اقدام پژوهی قلمداد میشود. اقدام پژوهی از طریق تعریف مسأله ، به حل مشکلات و بحران های معین کمک نموده ، زمینه آن را کشف کرده ، اجزای آن را تحلیل میکند و استراتژیهایی جهت حل آن ها ارائه میدهد که به زعم پرشینگ این چیزی جز ماهیت فرایند تحلیل عملکرد نیست . تحلیل عملکرد میبایست دو ضرورت اصلی را محقق نماید، اول آنکه باید کامل باشد. بدین معنا که تمام تغییرات مورد نیاز در عملکرد را نشان دهد و دوم آنکه تحلیل میبایست درست و دقیق باشد، یعنی اینکه واقعیت موقعیت را منعکس کند. آنچه در تحلیل عملکرد بیش از هر چیز اهمیت دارد، انتخاب پارادایم و چارچوب مناسب است (٨). پارادایم جدید حوزه آموزش و منابع انسانی یعنی بهسازی عملکرد انسانی خود حاصل فلسفه عمل گرا، و در نتیجه ی آن ، مکتب رفتارگرایی است که در دهه ١٩۵٠ حاکم بود. اگرچه واتسون در … ادامه مطلب در فایل اصلی.

در صورت بروز مشکل در خرید یا دانلود تحقیق مقاله شناسایی مدل شکاف عملکرد در سازمان تامین اجتماعی ایران به منظور تغییر رویکرد در آموزش های مرسوم با پشتیبانی #کولداکس تماس بگیرید.

توجه: فونت فایل B Nazanin است بنابر این برای نمایش صحیح متن مقاله می بایست فونت مذکور در سیستم شما وجود داشته باشد. اگر مشکلی دارید از طریق ایمیل پشتیبانی مطرح کنید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.