مبانی نظری ذهن آگاهی و تعلل ورزی تصمیم گیری و نارسایی شناختی


در حال بارگذاری
۲۳ تیر ۱۴۰۱
word
161kb
40
۲۵,۰۰۰ تومان
خرید

ادبیات و مبانی نظری ذهن آگاهی و تعلل ورزی تصمیم گیری و نارسایی شناختی در ۴۰ صفحه آماده دانلود است. منابع و پیشینه داخلی و خارجی هم دارد. هزینه یک فایل را می پردازید در عوض ادبیات و مبانی نظری و پیشینه تحقیق ۳ فایل را دریافت می کنید. تنها بخشی از مطالب موجود در فایل اصلی در ادامه منتشر شده و فهرست مطالب هم همینطور.

مبانی نظری ذهن آگاهی

۲-۲. ذهن آگاهی
در سراسر تاریخ، بشر تلاش می کرد تا دلایل عذاب کشیدن و راه های فرونشاندن آن را پیدا کند. پیش از این، همه سوالات مشترکی می پرسیم: «چرا من احساس بهتری ندارم؟» «برای آن چه کار می توانم بکنم؟» زندگی در این دنیا به صورت اجتناب ناپذیر، موجب می گردد که بدن ما با دردهای فیزیکی، بیماری یا کهولت سن و مرگ رو به رو گردد. همچنین از زمان تولد تا مرگ به صورت ذهنی با شرایط نامناسب روبرو می شویم یا هنگامی که موقعیت ها را حتی زمانی که زندگی ما در شرایط مساعد و آسان قرار دارد، ناسازگار می یابیم و چیزی را که می خواهیم به دست نمی آوریم و با فقدان داشته هایمان روبرو می شویم در این شرایط سرسختانه تلاش می کنیم تا احساس بهتری داشته باشیم (کابات زین، ۲۰۰۵).

تعلل ورزی تصمیم گیری

۲-۳. تعلل ورزی
تعلل‌ورزی را با توجه به این که کدام جنبه از رفتار مورد تاکید قرار گیرد، به روش های مختلفی می توان تعریف کرد. پریشانی: تعلل‌ورزی، تأخیری است که با ناراحتی ذهنی مرتبط است؛ به تأخیر انداختن: هنگامی که افراد شروع یا تکمیل یک عمل خواسته شده را به تعویق می اندازند؛ منطقی بودن: تعلل‌ورزی تأخیر غیرمنطقی رفتار است.
تعلل‌ورزی صفتی روانشناختی است که در زندگی و در میان قشرها و رده های مختلف سنی دیده می شود. به خصوص در محیطهای آموزشی فعالیت های مرتبط مثل فقدان ابراز وجود، مفید به نظر می¬رسد (بشارت و فرهمند، ۱۳۹۷).
در بین فراگیران، بسیار شایع است و با پیامدهای زیانباری از جمله گرفتن نمره پایین تا انصراف دوره ای همراه است (کالینز و همکاران، ۲۰۰۸)
تعلل‌ورزی موکول کردن کارهایی که تصمیم به انجام آنها گرفته¬ایم به آینده، بدون دلیل و بدون برنامه¬ریزی قبلی و فرد با وجود آگاهی از پیامدهای ناخوشایند به تعویق انداختن شروع یا تکمیل، کار را به عقب می اندازد.

مبانی نظری نارسایی شناختی

۲-۴. نارسایی شناختی
نارسایی شناختی عبارت است از ناتوانی فرد در تکمیل تکالیفی که به طور طبیعی قادر به انجام آن است. نارسایی های شناختی شامل حواس پرتی، مشکلات مربوط به حافظه، اشتباهات سهوی و عدم یادآوری اسامی می باشد.
مارتین، نارسایی شناختی را اشتباهات شناختی یا خطاهایی می داند که فرد باید به صورت هنجاری ظرفیت انجام آن را داشته باشد. این نارسایی های شناختی شامل مشکلاتی در حافظه، توجّه و عمل هستند.
نارسایی های شناختی را اشتباهات یا خطاهایی می دانند که فرد در انجام دادن تکالیفی که به طور طبیعی قادر به انجام آن است، مرتکب می شود، به عبارتی نارسایی شناختی سازه ای چند بعدی است که شامل خطا در شکل دادن به اهداف، خطا در فعال سازی طرحواره ها و خطا در راه اندازی کنش ها است. نارسایی های شناختی به دلیل تداخل با فعالیت های روزمره می توانند منجر به مشکلات اساسی شوند. جبران این خطاها گاه زمان زیادی می طلبد. در مواقعی که این خطاها در راه اندازی کنش ها رخ می دهند، ممکن آسیب های جدّی و حتی مرگ را به دنبال داشته باشند. نارسایی شناختی به شکست فرد در انجام کارهایی گفته می شود که در حالت عادی قادر به انجام آن ها است.به عبارت دیگر نارسایی شناختی مجموعه اشتباهات شناختی هستند که در هنگام انجام تکالیفی رخ می دهند که فرد معمولاَ آن ها را به شکل موفقیت آمیزی انجام می دهد. برودبنت اولین کسی است که این اصطلاح را مطرح کرد.

۲-۱. مقدمه ۹
۲-۲. ذهن آگاهی ۹
۲-۳. تعلل ورزی ۲۷
۲-۳-۱. دلایل تعلل‌ورزی ۲۸
۲-۳-۲. انواع تعلل‌ورزی ۳۰
۲-۳-۳. دیدگاه های مرتبط با تعلل‌ورزی ۳۲
۲-۳-۴. چرخه تعلل‌ورزی ۳۵
۲-۴. نارسایی شناختی ۳۵
۲-۵-۱. ذهن آگاهی و تعلل ورزی تصمیم گیری ۳۸
۲-۵-۲. ذهن آگاهی و نارسایی شناختی ۳۹
۲-۵-۳. نارسایی شناختی و تعلل ورزی تصمیم گیری ۳۹
۲-۶. پیشینه پژوهش ۴۰
منابع ۸۳

ادبیات و مبانی نظری تعلل ورزی تصمیم گیری و ذهن آگاهی و نارسایی شناختی در ۴۰ صفحه آماده دانلود است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.