مبانی نظری ماساژ و رهاسازی بافت مایوفاشیال و درد و دامنه حرکت و ناتوانی افراد مبتلا به کمر درد مزمن


در حال بارگذاری
۲۴ تیر ۱۴۰۱
word
57kb
26
۲۵,۰۰۰ تومان
خرید

ادبیات و مبانی نظری  ماساژ و رهاسازی بافت مایوفاشیال و درد و دامنه حرکت و ناتوانی افراد مبتلا به کمر درد مزمن در ۲۶ صفحه آماده دانلود است. منابع و پیشینه داخلی و خارجی هم دارد. هزینه یک فایل را می پردازید در عوض ادبیات و مبانی نظری و پیشینه تحقیق ۳ فایل را دریافت می کنید. تنها بخشی از مطالب موجود در فایل اصلی در ادامه منتشر شده و فهرست مطالب هم همینطور.

ماساژ و رهاسازی بافت مایوفاشیال و درد

اصطلاح «ماساژ درمانی» بسیاری از تکنیک‌های ماساژ را در بر می‌گیرد، نوع ماساژ ارائه شده به بیمار، به شرایط جسمانی و نیازهای درمانی وی بستگی دارد. شواهد زیادی در این رابطه وجود دارد که ماساژ دارای تاثیرات سودمندی بر درد و سایر علائم متنوع در افراد مختلف می‌باشد. این شواهد نشان می‌دهد این تاثیرات کوتاه مدت هستند و افراد نیاز به ادامه دادن ماساژ درمانی برای بهره‌امند شدن مستمر از فواید ناشی از آن را دارند. بهترین زمان ماساژ برای انجام تمرینات و ماساژهای صورت بعد از پاکسازی پوست و بخور دادن است. بخور به علت حرارتی که تولید می کند روزنه های پوستی را باز می کند. ماهیچه ها نیز در مقابل گرما شل شده و ماساژ بهتر صورت می گیرد.
ماساژدرمانی عبارتست از دست ورزی بر روی بافت¬های نرم بدن این درمان به رهایی از استرس وفشار عضلانی و درد ناشی از صدمات و سرعت بهبود ناراحتی¬های حاد و مزمن کمک می¬کند.امروزه میلیون¬ها نفر در سراسر جهان ازاین روش به عنوان یک روش مراقبت بهداشتی استفاده می¬کنند.تاریخچه این درمان به حدود ۲۷۰۰ سال قبل از میلاد بر میگردد.

۲-۸. مایوفاشیال
مایوفاشیال تراپی محدودیت‌های بافت نرم که باعث درد می‌شود را تسکین می‌دهد. برخی از علل درد مایوفاشیال مزمن یا درد پایین کمر ساده‌تر از سایرین است: ضربه (مانند تصادف رانندگی یا سقوط)، وضعیت قرارگیری فشرده و نقص حرکتی، عصب فشرده شده از فتق دیسک کمر، یا بیماری‌های التهابی.
هنگامی که درد ناشی از سفتی مایوفاشیال در سیستم فاشیال ایجاد می‌شود (شبکه‌ای از بافت همبندی است که در بدن پخش می‌شود و تمام عضلات، استخوان‌ها، رگ‌های عصبی و اندام‌ها را در سطح سلولی احاطه می‌کند) تشخیص آن دشوارتر است، زیرا محدودیت‌های فاشیا در اسکن‌های MRI یا اشعه X نشان داده نمی‌شود. با این وجود، این محدودیت‌ها می‌توانند نقش مهمی در ایجاد درد و نقص در ساختار ستون فقرات، و اندام‌ها داشته باشند.

دامنه حرکت

اختصاصی به فشار آهسته، عمقی و واقعی پاسخ می¬دهند را نیز شناسایی کرده¬اند.
بنابراین اعتقاد بر این است که رهاسازی نقاط ماشهای، به منظور ایجاد یک پاسخ مهاری در دوک عضلانی و کاهش فعالیت مدار گاما از طریق فشار مداوم با یک شدت، میزان و مدت خاص، موجب تحریک گیرنده¬های مذکور می¬شود. این مفهوم به وسیله یک آزمایش کنترل شده¬ی تصادفی توسط هو و همکاران (۲۰۰۷) حمایت شده است. آنان گزارش کردند که فشار ایسکمیک (فشار از طریق یک شی) با شدت بالا(حداکثر تحمل درد) برای مدت کم (۳۰ ثانیه) با شدت کم(حداقل تحمل درد) برای مدت طولانی( ۹۰ ثانیه) به طور معنادار، درد و حساسیت نقاط ماشه¬ای را کاهش داد. علاوه بر این، نشان داده شد که اگر به همراه تکنیک¬های کشش انجام شود، به طور معناداری، دامنه حرکتی را افزایش خواهد داد (هوو ، ۲۰۰۷).

ناتوانی افراد مبتلا به کمر درد مزمن

کمردرد مشکل شایعی است که بسیاری از افراد در طول زندگی با آن روبرو می¬شوند. آمار نشان می¬دهد که ۸۵ درصد از افراد در دوران زندگی خود حداقل یک مرتبه به علت کمردرد به پزشک مراجعه می¬کنند. کمردرد یکی از شایع¬ترین علل مراجعه افراد به کلینیک¬های فیزیوتراپی و یکی از عمده¬ترین دلایل ایجاد ناتوانی است( فیزیکال ، ۲۰۱۰). هشتاد و پنج تا ۹۵ درصد از افراد مبتلا به کمردرد پس از ۸ تا ۱۰ هفته به فعالیت باز می¬گردند. با این وجود، ۱۰ تا ۱۵ درصد از آن¬ها به توانبخشی و احتمالا جراحی در آینده نیاز دارند (تامپسون ، ۲۰۱۲). در ایران همانند سایر کشورهای جهان، کمردرد یک مشکل بهداشتی، اجتماعی و اقتصادی به شمار می¬رود. و شیوع آن در ایران در طول زندگی در جراحان ۹ درصد، پرستاران ۸۴ درصد و در زنان باردار ۶۲ درصد گزارش شده است( مطلبی ، ۲۰۱۳). در کشورهای توسعه یافته هزینه کلی ناشی از کمردرد هر ساله ۷/۱ درصد از سهم کل تولید ناخالص ملی است. بخش عمده¬ای این هزینه مربوط به اداره کردن بیماران با کمردرد مزمن نسبت به کمردردهای متناوب و بازگشتی است(نوری و همکاران، ۲۰۱۱). در سال ۲۰۰۴ هزینه¬های مربوط به مراقبت¬های بهداشتی در ایالات متحده آمریکا مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. شواهد و بررسی¬ها نشان داد که کمردرد هزینها¬ی بالغ بر ۹۰ میلیارد دلار به دنبال داشته که ۲۶ میلیارد دلار آن به طور مستقیم صرف درمان کمردرد شده است.

۲-۱. مقدمه ۱۰
۲-۲. ماساژ درمانی ۱۰
۲-۳. ماساژهایی با گرایش نوین ۱۱
۲-۳-۱. تخلیه لنفاوی ۱۱
۲-۳-۲. ماساژ سطحی ۱۲
۲-۳-۳. ماساژ کلاسیک یا ماساژ سوئدی ۱۲
۲-۳-۴. ماساژ بافت همبند ۱۳
۲-۴. ماساژهای سنتی ۱۴
۲-۴-۱. توئینا ۱۴
۲-۴-۲. آبهیانگ ۱۵
۲-۴-۳. دلک (ماساژ ایرانی) ۱۶
۲-۵. مکانیسمهای عمده در انواع ماساژها ۱۶
۲-۵-۱. درگیری پوست و سیستم عصبی – هورمونی ۱۷
۲-۵-۲. تأثیرات مکانیکی و فیزیکی (بهتر شدن جریان خون و لنف) ۱۸
۲-۵-۳. تأثیر بر التهاب و سیستم ایمنی ۱۸
۲-۶. فواید واهمیت ماساژ ۱۹
۲-۷. تأثیرات روحی ماساژ ۲۰
۲-۸. مایوفاشیال ۲۰
۲-۹. رهاسازی مایوفاشیال و چرخه تجمعی آسیب ۲۱
۲-۱۰. رهاسازی مایوفاشیال و نقاط تحریک ۲۲
۲-۱۱. رهاسازی مایوفاشیال و سیستم عصبی خودکار ۲۳
۲-۱۲. نکات مهم در رهاسازی مایوفاشیال ۲۵
۲-۱۳.کمر درد ۲۵
۲-۱۴. پیشینه پژوهش ۲۷
۲-۱۵. جمع بندی ۲۹
منابع ۵۲

ادبیات و مبانی نظری  ماساژ و رهاسازی بافت مایوفاشیال و درد و دامنه حرکت و ناتوانی افراد مبتلا به کمر درد مزمن در ۲۶ صفحه آماده دانلود است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.