مقاله اثر میدان الکتریکی پالسی PEF بر میکروبها و آنزیم ها
این یک مقاله ای با عنوان اثر میدان الکتریکی پالسی PEF بر میکروبها و آنزیم ها است که در۱۰ صفحه برای دانلود منتشر شده است.
چکیده
امروزه روش های غیرحرارتی برای نگه داری و حفظ کیفیت مواد غذای گسترش پیدا کرده است. میدان الکتریکی پالس یکی از این روشها ست. غیر فعال شدن میکروبها طبق این روش pH ، قدرت یونی، هدایت الکتریکی و ترکیبات ماده غذایی و ویژگی های ذاتی میکروب بستگی دارد. باکتری های گرم منفی حساس تر از باکتری های گرم مثبت هستند. جمعیت میکروبها , هدایت الکتریکی ماده غذایی در غیر فعال سازی آنها تاثیر دارد. از این روش برای نگه داری مواد غذایی مایع و نیمه مایع می توان استفاده کرد. میدان الکتریکی پالس همراه با دیگر روشها مثل پیش گرم کردن و … استفاده شود غیرفعال سازی بیشتر و سریعتر خواهد بود. با اعمال تغییرات جدید در اتاق تیمار میدان الکتریکی پالس می توان از آن به جای پاستوریزاسیون حرارتی شیر استفاده کرد.
کلید واژه: میدان الکتریکی پالس , میکروارگانیزم ها ,آنزیم ها , پاستوریزاسیون شیر
مقدمه:
فرآیند میدان الکتریکی پالس یک روش غیرحرارتی برای نگه داری مواد غذایی است . در این فرآیند از دو الکترود که مواد غذایی در بین آنها قرار می گیرد و یک پالس کوتاه با ولتاژ بالا تشکیل شده است)۱( )۲ . ( این فرآیند می تواند در غشا سلولی میکروبها منافذ ایجاد و آنها را غیرفعال کند) (۲ . میدان الکتریکی پالس (PEF) برای مواد غذایی مایع و نیمه مایع کاربرد دارد. در این فرآیند زمان درمان، قدرت میدان الکتریکی، انرژی ورودی، فرکانس، عرض پالس، ویژگی های ذاتی میکروبها و آنزیمها در غیرفعال سازی شان موثر است.
ادامه ی متن در فایل اصلی
در صورت بروز مشکل در دانلود مقاله ی اثر میدان الکتریکی پالسی PEF بر میکروبها و آنزیم ها با پشتیبانی تماس بگیرید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.