مقاله الزامات مدیریتی دولت الکترونیک و وضعیت آن در ایران


در حال بارگذاری
۲ مرداد ۱۳۹۸
Word, Pdf
527 کیلوبایت
15 صفحه word, pdf, doc
2166 بازدید
۷,۰۰۰ تومان
خرید

یک مقاله ۱۵ صفحه ای با فرمت وُرد word و pdf با کیفیت علمی نسبتا خوب مطابق با اصول روش تحقیق با عنوان “الزامات مدیریتی دولت الکترونیک و وضعیت آن در ایران” آماده دانلود است. چکیده و مقدمه این مقاله در ادامه قید شده است. همه مقالات در #کولداکس فقط ۳ هزار تومان است.

چکیده

هدف مقاله حاضر بررسی الزامات مدیریتی مورد نیاز جهت تحقق دولت الکترونیک در دولت ها و وضعیت ایران به عنوان یک کشور در حال توسعه در خصوص استقرار و مدیریت دولت الکترونیک بوده است.

روش تحقیق توصیفی – تحلیلی و کتابخانه ای بوده و رویکرد نظری دارد، در جمع آوری اطلاعات مرتبط از مقالات و مطالب معتبر موجود در پایگاه های استنادی همچون پایگاه علمی جهاد دانشگاهی ایران اشتفاده شد.

دو فرضیه “ساختار دولت الکترونیک در ایران مناسب است” و “دولت الکترونیک در ایران وضعیت مناسبی دارد” در تحقیق دنبال شد که یافته ها حاکی از آن است که، ساختار دولت الکترونیک در ایران با وجود آنکه ضوابط فنی و اجرایی مناسبی در مصوبه ۱۴۵/۲۰۰ شورای عالی فناوری اطلاعات به تصویب رسیده است لیکن هنوز با ساختار مناسب فاصله وجود دارد. همچنین یافته ها نشان دادکه به دلیل نبود مدیریتی مطابق با ملزومات مدیریتی دولت الکترونیک، وضعیت آن در ایران مناسب نیست اما روبه پیشرفت است.

کلیدواژه ها: دولت الکترونیک، مدیریت دولت الکترونیک، دولت الکترونیک در ایران

الزامات مدیریتی دولت الکترونیک+pdf

مقدمه

امروز با پیشرفت هایى که در فناورى اطلاعات و ارتباطات حاصل شده و نیز اثرگذارى این فناورى بر جوانب مختلف زندگى و ظهور عصر دیجیتال که به موج چهارم مشهور شده است، تغییر در زمینه هاى مختلف زندگى امرى اجتناب ناپذیر شده و در صورت ناسازگارى سازمان ها با این تغییرات ناکارآمدى سازمان ها بیش از پیش مشهود خواهد بود که بازاریابى و تجارت و دولت الکترونیکى نمونه هایى از این تأثیرگذارى است. یکى از آرمان هاى در حال تحقق عصر ارتباطات و اطلاعات، دولت الکترونیک (E-Government ) است.

وینتون سرف (Vinton cref) که به عنوان یکى از پایه گذاران وب جهانى مشهور شده است این پیشنهاد را به دولت ها داد که «لطفاً از فناورى IT استفاده کنید. اجازه دهید که خدمات تان بیشتر در دسترس باشد، همچنین هرگز از فناورى اینترنت نهراسید اما همیشه براى آن برنامه ریزى کنید». لذا شهر گولدن به این نیاز استراتژى پى برد و در سال ،۲۰۰۱ برنامه ریزى استراتژیک براى تبدیل این شهر به یک شهر الکترونیک و نیز پایه گذارى دولت الکترونیک به جاى دولت حاکم بر این شهر آغاز شد (نقشینه، ۱۳۸۶).

سیستم ها و ابزارهایی که در حال حاضر در ادارات دولتی برای ارایه خدمات و اطلاعات به شهروندان مورد استفاده قرار می گیرند قدیمی بوده و روند کار در دستگاهای دولتی کند است. آنها در جلب رضایت شهروندان موفقیت چندانی ندارند. از سوی دیگر سرمایه گذاری های قابل توجهی در زمینه طراحی و به کار گیری سیستم های جدید در بخش دولتی صورت نمی گیرد، اما با توجه به اهدافی که برای دولت الکترونیکی مورد نظر است ، کشورها فقط در صورتی در پیاده سازی مطلوب دولت الکترونیکی موفق می شوند که سیستم های داخلی بخش دولتی ،‌داده ها واطلاعات و ابزارهای مدیریتی با یکدیگر هماهنگی و سازگار باشند. ازسوی دیگر در دولت الکترونیکی هدف بر این است که به جای اینکه زمان و منابع را به پیش پردازش و ورود اطلاعات و سازماندهی آنها اختصاص دهیم بتوانیم قسمت عمده زمان و منابع موجود را به حل مشکلات، بررسی و ارایه راه حل های شاخص و خدمات دهی مستقیم به استفاده کنندگان خدمات دولتی اختصاص دهیم (انبری، ۱۳۹۲).

با توجه به نکات ذکر شده این سوال مطرح می شود که برای تحقق دولت الکترونیک، دولت ها چه نکات مدیریتی را بایستی مدنظر داشته باشند و ایران به عنوان یک کشور در حال توسعه در خصوص استقرار  و مدیریت دولت الکترونیک چه وضعیتی دارد؟ رسیدن به پاسخ این سوال هدف مقاله حاضر می باشد.

مقاله الزامات مدیریتی دولت الکترونیک pdf doc word

مشکلی در دانلود این فایل دارید؟ با پشتیبانی “کولداکس” در میان بگذارید. مقاله الزامات مدیریتی دولت الکترونیک با فرمت های pdf doc word بعد از خرید قابل دانلود است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.

 برچسب ها: