مقاله امکان سنجی استفاده از ضایعات معدنی کارخانجات تولید قند آهک هیدراته به عنوان فیلر جهت افزایش مقاومت در برابر شیارشدگی و بهبود تأثیرات نامطلوب رطوبت و یخبندان در مخلوط های آسفالتی گرم


در حال بارگذاری
۲۳ فروردین ۱۳۹۹
word
1.40مگابایت
7صفحه
1276 بازدید
۷,۰۰۰ تومان
خرید

این یک مقاله ای با عنوان امکان سنجی استفاده از ضایعات معدنی کارخانجات تولید قند آهک هیدراته به عنوان فیلر جهت افزایش مقاومت در برابر شیارشدگی و بهبود تأثیرات نامطلوب رطوبت و یخبندان در مخلوط های آسفالتی گرم است که در۷ صفحه برای دانلود منتشر شده است.

چکیده

شیارشدگی روسازی های آسفالتی با افزایش تردد وسایل نقلیه سنگین به ویژه در ناحیه های گرمسیر، مشکلات زیادی ایجاد می کند. افزایش مقاومت مخلوط های آسفالتی همواره به عنوان یک مساله مهم در بهبود کارایی روسازی راه مطرح بوده است. روشهای مختلفی برای افزایش مقاومت این مخلوط های آسفالتی می تواند مطرح شود. در این تحقیق از ماده ای جدید که تاکنون توجه خاصی به آن نشده است جهت افزایش این مقاومت استفاده می گردد. در کارخانجات تولید شکر، آهک استفاده شده در فرایند تولید به صورت پس ماندها در محیط آزاد رها شده و تحت تأثیر عوامل جوی (باد، سیل) به محیط اطراف منتقل که باعث آلودگی زمین های کشاورزی و  باغات و همچنین آلودگی آبهای زیرزمینی می شود. لذا استفاده بهینه از آن (آهک ضایعاتی) در چرخه اقتصاد به عنوان یک محصول با ارزش و سود آور می باشد از اینرو اولین گزینه در بهره وری می توان در صنعت تولید آسفالت گرم از برخی از افزودنی ها از جمله آهک شکفته به عنوان فیلر استفاده می گردد. آنچه در این مقاله مورد مطالعه قرار گرفته امکان استفاده از آهک شکفته ضایعاتی تولید شده در کارخانجات قند و شکر بجای مواد در حال مصرف فعلی می باشد. موفقیت  و بکارگیری این طرح در ایجاد ارزش افزوده نقش موثری خواهد داشت. آزمایشات کارگاهی مختلفی با افزودن مقادیر متفاوت از این ماده به عنوان فیلر به آسفالت انجام شد و شاخص های کیفیتی محصول اندازه گیری گردید. نتایج بدست آمده نشان دهنده ی امکان جایگزینی این ماده به جای افزودنی های فعلی می باشد.

واژگان کلیدی: مخلوط آسفالت گرم، آهک هیدراته، روسازی، شیارشدگی

۱- مقدمه

روسازی های آسفالتی در اثر گذشت زمان، اثرات بارهای ترافیکی و شرایط جوی دچار خرابی هایی می شوند. یکی از خرابیهای متداول در روسازیهای آسفالتی شیارشدگی است. شیارشدگی به تغییر شکل های دائمی اطلاق می شود که به صورت شیار در مسیر چرخ وسایل نقلیه و به موازات محور طولی راه ایجاد می شود (کاووسی و بختیاری، ۱۳۹۲). اخیرا تلاش های زیادی برای اصلاح خواص مکانیکی مخلوط های آسفالتی و کاهش میزان شیارشدگی آنها انجام شده است که یکی از مناسب ترین آنها، اصلاح مخلوط های آسفالتی با استفاده از افزودنیها می باشد.

کارخانجات تولید قند و شکر در بخشی از فرایند تولید خود جهت افزایشPH  محیط و رنگزدایی، از قلیایی هایی نظیر آهک شکفته استفاده می کنند. این مواد پس از استفاده در فرایند تولید، فیلتر شده و به عنوان ضایعات از کارخانه خارج می گردد (شکل ۱). دپو سازی های غیر اصولی در اطراف کارخانجات و حجم انبوه تولید این مواد باعث ایجاد چشم اندازهای بسیار نامناسب در طبیعت اطراف آنها گردیده است. علاوه بر این به دلیل انتشار مداوم آن در محیط اطراف توسط بادهای محلی و آبهای جاری  موجب افزایش بازیسیته خاک های مزروعی مناطق اطراف حتی تا کیلومتر ها دور تر از محل کارخانه گردیده است.

ادامه ی متن در فایل اصلی

در صورت بروز مشکل در دانلود مقاله ی امکان سنجی استفاده از ضایعات معدنی کارخانجات تولید قند آهک هیدراته به عنوان فیلر جهت افزایش مقاومت در برابر شیارشدگی و بهبود تأثیرات نامطلوب رطوبت و یخبندان در مخلوط های آسفالتی گرم با پشتیبانی تماس بگیرید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.