مقاله بررسی ایده‌ی جدید در الگوریتم مسیر یابی بهینه شده آگاهانه بر مبنای پروتکل SMAODV در شبکه های موردی بی سیم +pdf doc word


در حال بارگذاری
۱ مرداد ۱۳۹۸
Word, Pdf
997 کیلوبایت
22 صفحه وُرد pdf, word, doc
1840 بازدید
۷,۰۰۰ تومان
خرید

دانلود مقاله بررسی ایده‌ی جدید در الگوریتم مسیر یابی بهینه شده آگاهانه بر مبنای پروتکل SMAODV در شبکه های موردی بی سیم

چکیده

هدف اصلی ما در این تحقیق، طراحی و شبیه­سازی یک روش جدید مبتنی برتحرک­پذیری برای کاهش مصرف انرژی درشبکه‌های سیار موردی می­باشد. برای انجام آزمایش­های شبیه­سازی از نرم افزار شبیه­سازی NS2 استفاده شده است. در این تحقیق ایده پیشنهادی استفاده از گره‌های کمکی و الگوریتم درخت آگاه برمختصات (CT_MAODV) می باشد. الگوریتم درخت آگاه برمختصات، یک الگوریتم چندپخشی برپایه­ی الگوریتم مسیریابیMAODV می­باشد.  در این الگوریتم براساس ایده­ی پیشنهادی، برای تمام مسیرهای موجود یک مسیر تک‌گام کمکی انتخاب می‌شود که در صورت کاهش انرژی و یا خرابی در آن مسیر، از مسیر کمکی استفاده کند. همچنین برای برقراری تعادل بار در شبکه و افزایش طول عمر شبکه از مختصات گره‌ها استفاده می‌کند. در این درخت، هر گره‌ی والد محدوده‌ای که توسط زیر درخت‌شان پوشش داده می‌شود را نگهداری می‌کند تا برای ارسال بسته در یک محدوده مشخص، نیاز به پخش در کل شبکه نباشد. ایده­ی پیشنهادی را در الگوریتم پایه­یMAODV پیاده­سازی کردیم. ااین الگوریتم در رده­ی الگوریتم­های مبتنی بر تقاضا می­باشد. در این تحقیق الگوریتم مسیریابی جدید با عنوان درخت آگاه برمختصات پیشنهاد و در بخش ارزیابی الگوریتم پیشنهادی، نتایج شبیه‌سازی الگوریتم پیشنهادی در نرم افزار NS2، تشریح شده است. برای این منظور، ما الگوریتم خود را با دو الگوریتم مسیریابی چندپخشیSM_AODVوPPEF_MAODVو الگوریتم پایهMAODVمقایسه کرده­ایم که نتایج قابل قبولی در زمینه­­ی کاهش مصرف انرژی، کاهش تأخیر انتها به انتها و افزایش نرخ تحویل بسته­ها به مقصد به­دست آمده­است.

کلیدواژه ها: شبکه های موردی بی سیم، پروتکل SMAODV، الگوریتم مسیر یابی

مقاله بررسی ایده‌ی جدید در الگوریتم مسیر یابی بهینه شده آگاهانه بر مبنای پروتکل SMAODV

  1. مقدمه

درسال۱۹۷۰میلادی، باپیدایش امکان ارتباط بی­سیم بین کاربران کامپیوتر­های همراه، تکنولوژی این کامپیوتر­ها ووسایل ارتباط داده­ای بی­سیم نظیرمودم­های بی­سیم وشبکه­های محلی بی­سیم پیشرفت قابل توجهی داشتند. کامپیوترهای قابل حمل[۱]و لپ تاپ[۲] درعین کوچکی وقابل حمل بودن دارای صدهامگابایت فضای ذخیره­سازی، نمایشگرهای رنگی با وضوح بالا وامکانات بی­سیم بودند. باتوجه به عدم نیازبه اتصال دائمی به منبع برق خارجی، کاربرا ن می­توانستنداین کامپیوترهارابدون هیچ محدودیتی جابجاکنند. به­خصوص وجودامکانات ارتباط بی­سیم بین این کامپیوترها برمحبوبیت و استفاده هرچه بیشترازآن­ها افزود.

در سال های اخیر، رشد انفجاری دستگاه های محاسبات سیار، که به طور عمده عبارتند از لپ تاپ ها، دستیاران دیجیتال شخصی[۳] (PDA ها) و دستگاه های دیجیتال دستی، باعث یک تغییر انقلابی در جهان محاسبات گردید: محاسبات نمی خواهد صرفا بر قابلیت های ارائه شده توسط شخص متکی باشد بلکه کامپیوتر و مفهوم محاسبات در همه جا ظهور کرده و به یکی از نقاط مهم پژوهش در جامعه علوم کامپیوتر تبدیل شده. در محیط محاسبات همه جا حاضر، کاربران شخصی ، از چندین سیستم عامل های الکترونیکی به طور هم زمان استفاده می کنند که از طریق آنها دسترسی به تمام اطلاعات مورد نیاز در هر زمان  و در هر کجا ممکن می شود. طبیعت محاسبات همه جا حاضر آن را نیازمند اتخاذ شبکه های بی سیم به عنوان روش اتصال ساخته شده است : برای دستگاه های همه جا حاضر این غیر ممکن است که در هر زمان و در هر کجا که نیاز به اتصال با دیگر دستگاه های همه جا حاضر[۴] دارند برای اتصال از شبکه سیمی استفاده نمایند. شبکه ادهاک سیار[۵] (MANET) یکی از شبکه های بی سیم است که بیشترین تمرکز بسیاری از محققان را به خود جلب کرده است[۱], [۲].

در شبکه های ad hoc تمام گره ها مسئول اجرای خدمات شبکه هستند به این معنی که هر گره نیز به عنوان یک روتر باید بسته را به مقصد خود برساند. شبکه های بی سیم ad hoc دارای مساحت نسبتا بزرگ بوده و استفاده بالقوه آن در شرایطی که پشتیبانی زیرساخت برای اجرای یک شبکه طبیعی وجود ندارد چیزی است که باعث جالب و چالش انگیز بودن این شبکه هاست. برخی از برنامه های کاربردی شامل یک منطقه جنگی، منطقه از راه دور جدا شده، یک منطقه فاجعه مانند زلزله منطقه آسیب دیده و اتاق کلاس مجازی و غیره است. بنابراین ما در این تحقیق ابتدا طرح های امنیتی مختلف در این شبکه را بررسی نموده وسپس با استفاده از پروتکل مسیریابی که ارایه می دهیم،  معیارهای ارزیابی شبکه را (تاخیر، انرژی و گذردهی) بهینه کرده و در برابر حملات نسبت به پروتکل های پیشین کارا باشد.

برای نیل به هدف فوق، در این تحقیق ما به کنترل دو الگوریتم موجود و همچنین پیاده سازی آنها خواهیم پرداخت. در واقع، مسئله : بهبود الگوریتم موجود برای این دو حمله به نام های مقدار پخش مورد انتظار که برای حمله سیاه چاله است و الگوریتم مسیریابی رفلکس عددی آلفا که برای حمله کرم چاله است، می باشد و همچنین بررسی حملات سیاه چاله و کرم چاله در نوع جدیدی از پروتکلهای مسیریابی به اسم  [۶]SMAODV[1]. این روش در شبکه های موردی در برابر حملاتی که به شبکه وارد می شود انرژی زیاده مصرف کرده و تاخیر مناسبی ندارد. این روش مسیریابی در شرایط عادی شبکه خوب عمل کرده و در هنگام حمله دچار چالش می شود.

هدف اصلی ما در این تحقیق، طراحی و شبیه­ سازی یک روش جدید مبتنی برتحرک ­پذیری برای کاهش مصرف انرژی درشبکه‌های سیار موردی می­‌باشد.

[۱] Portable

[۲]­Laptop

[۳] Personal Digital Assistants

[۴] Ubiquitous

[۵] Mobile Ad Hoc Networks

[۶]A Novel Smart Protocol for Routing in Ad-hoc Wireless Networks Using the PageRank Algorithm

برای دانلود مقاله الگوریتم مسیر یابی بهینه شده آگاهانه بر مبنای پروتکل SMAODV در شبکه های موردی بی سیم +pdf doc word در قالب ۲۲ صفحه وُرد ابتدا خرید کنید تا لینک دانلود فعال شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.