مقاله بررسی تأثیر شواهد و آوازه برند ایران خودرو بر رضایت مشتریان از برند ایران خودرو


در حال بارگذاری
۲۵ فروردین ۱۳۹۹
word
212کیلوبایت
18صفحه
1361 بازدید
۷,۰۰۰ تومان
خرید

این یک مقاله ای با عنوان بررسی تأثیر شواهد و آوازه برند ایران خودرو بر رضایت مشتریان از برند ایران خودرو است که در۱۸ صفحه برای دانلود منتشر شده است.

چکیده

یکی از مباحثی که شرکت‌های خودروسازی با آن‌ها رو به رویند، رضایت مشتری است. در واقع رضایت مشتری واکنش مشتری به حالت رضایت و قضاوت مشتریان از تطابق انتظارات و دریافتی های وی است. رضایت ممکن است منجر به خرید مجدد، خرید محصولات بیشتر، کلمه ای مثبت و تمایل بیشتر جهت پرداخت بیشتر برای برند خاص شود. هدف اصلی تحقیق حاضر بررسی تأثیر شواهد برند و آوازه برند بر رضایت از برند می‌باشد. مدل تحقیق با استفاده از متغیرهایی چون شواهد برند، رضایت از برند، آوازه برند، ارزش ادراک شده و هیجان شکل گرفته است.جامعه آماری تحقیق ، مشتریان نمایندگی‌های شرکت ایران خودرو در شهرستان یزد بوده و داده‌ها با استفاده از ابزار پرسشنامه جمع آوری شده است. حجم نمونه تعداد ۳۳۳ پرسشنامه بوده و برای بررسی روابط بین متغیر‌ها و عوامل از روش تحلیل عاملی تاییدی ، تکنیک مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزارهای SPSS و LISREL استفاده شده است. نتایج تحقیق حاکی از وجود تاثیر مستقیم و مثبت آوازه برند بر شواهد برند است. شواهد برند بر روی میزان رضایت از برند تاثیر معناداری دارد. رابطه بین آوازه برند و ارزش ادراک شده با رضایت از برند نیز مورد تایید بوده و همچنین یافته‌ها نشان می‌دهد که آوازه برند از طریق شواهد برند بر رضایت از برند تاثیر می‌گذارد.

کلمات کلیدی: آوازه برند، شواهد برند، رضایت برند، ارزش ادراک شده، هیجان.

مقدمه

امروزه برند جزو مهم و لاینفک در استراتژی بازاریابی محسوب می‌شود و بازاریابی برندها در قلب تجارت قرار دارد (حیدرزاده و دیگران، ۱۳۸۹). برند به مصرف کنندگان توانایی این را می‌دهد تا آنها اهداف مصرفشان را بیشتر تحقق ببخشند (Park et al., 2010). دنیاى پر رقابت امروزى، شرکت‌ها را بر آن داشته است که دست به ابتکارهای نوین و عملیاتى در حوزه‌ی بازاریابى بزنند تا بتوانند ضمن برقرارى ارتباط مستمر با مشتریانشان از جذب شدن آنها توسط رقبا نیز جلوگیرى نمایند (Shih et al., 2010). امروزه ، محیط‌های کسب و کار به سرعت در حال رشد و رقابت و زمینه ای برای فعالیت شرکت‌های تلاشگر جهت تصرف ذهن مصرف کنندگان هستند و با مقدار عظیمی از چالش‌ها مانند نوآوری ثابت، رقابت، ظهور جایگزین،کوتاه شدن چرخه‌ی عمر محصول مواجه هستند. بطوری که مشتریان تمایل دارند بین محصولات، گزینه ای را انتخاب کنند، زیرا بسیاری از جایگزین‌ها در بازار در حال ظهور بوده و هزینه‌های جایگزینی هم کم است، بنابراین شرکت‌ها سعی دارند روش‌هایی به منظور حفظ مشتریان موجود ابداع کرده و امکانات جدیدی را بدست آورند (Terechshenko & Radionova, 2011). در حقیقت رضایت مشتری احساس یا نگرش مصرف کننده نسبت به محصول یا خدمت پس از اینکه مصرف شده است (قره چه و دابوئیان،۱۳۹۰).

شرکت ﻫﺎ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر دﺳﺘﯿﺎﺑﯽ ﺑﻪ ﻣﺸﺘﺮﯾﺎﻧﯽ راﺿﯽ، ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺮرﺳﯽ ﻫﺎی ﺑﺎزار، ﺗﺒﻠﯿﻐﺎت و ترویج ﻫﺎ را ﻓﺮاﻣﻮش ﮐﺮده و بر ﺗﻮﺳﻌﻪ زﯾﺮ ﺑﻨﺎﻫﺎی ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗأﮐﯿﺪ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ ﺗﺎ  ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ ﺑﺎ ارائه ﻣﺤﺼﻮت و ﺧﺪﻣﺎت مناسب ﻧﯿﺎزﻫﺎی ﻣﺸﺘﺮی را ﺗأﻣﯿﻦ کند. ﻣﺸﺘﺮی ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺘﻮاﻧﺪ از طﺮﯾﻖ ﮐﯿﻔﯿﺖ و ارزش اﺳﺘﻨﺒﺎط ﺷﺪه ﮐﺎلا و ﺧﺪﻣﺎت ﺑﻪ رﺿﺎﯾﺖ ﺣﻘﯿقی دست یابد (رﻧﺠﺒﺮﯾﺎن و همکارانش،۱۳۹۱). سیمون[۱]، تئوریسین علم مدیریت در مطالعاتش می گوید هنگامی که یک شرکت، موفق به جلب یک مشتری جدید می شود، رضایت مشتری نقطه آغاز برقراری یک رابطه طولانی مدت مابین مشتری و سازمان خواهد شد (قره چه و دابوئیان ،۱۳۹۰).

رضایت مشتری در دنیای کسب وکار امروزی، اهمیت زیادی دارد و راز ماندگاری یک شرکت در صحنه رقابت رضایت مشتری است. خریداران امروز با انبوهی از محصولات مواجه اند و انتظارات آنها در مورد کیفیت کالاها و خدمات با گذشته تفاوت زیادی دارد. با توجه به این واقعیت‌ها خریداران، کالاها و خدماتی را انتخاب خواهند کرد که با نیازها و انتظارات آن‌ها مطابقت بیشتری داشته باشد. وظیفه بخش بازاریابی شرکت‌ها ایجاب می کند عوامل مؤثر بر رضایت مشتریان را شناسایی و جهت جلب رضایت مشتریان خود تلاش کنند. رضایت مشتری از طریق تکرار خرید، خرید کالای جدید و خرید کالا توسط مشتریان جدیدی که از طریق مشتریان راضی به کالا تمایل پیدا کرده اند، به افزایش درآمد و سود منجر می شود. در واقع، مشتریانی که از سازمان رضایت زیادی دارند، تجربه‌های مثبت خود را به دیگران منتقل می کنند و به این ترتیب وسیله تبلیغ برای سازمان می شوند. در نتیجه هزینه جذب مشتریان کاهش می یابد (ونوس و ظهوری ، ۱۳۹۰). یکی از مهم ترین عواملی که بر رضایت مشتری تأثیرگذار است برند می‌باشد. از حوزه‌هایی که لازم است، به طور عمده این مهم را در کانون توجه قرار دهند صنعت خودروسازی است. از آنجا که خودرو سهم ویژه ای از مخارج مصرفی خانوار از کالاهای بادوام را به خود اختصاص می دهد، شناخت وضعیت حاکم بر ساختار این صنعت، خصوصاً تجزیه وتحلیل سمت تقاضای آن برای برنامه ریزان اقتصادی، جایگاه خاصی دارد. همچنین امروزه برخورداری از برندی قوی، از اولویت‌های بسیاری از شرکت‌ها است. همچنین رضایت مشتریان از برند برای هر شرکتی اهمیت خاصی دارد. از این رو، محققان این حوزه همواره آن را از جنبه‌های مختلفی بررسی کرده اند. لذا مساله اصلی این پژوهش؛ «چگونه شواهد، آوازه برند و ارزش درک شده و هیجان بر رضایت مشتری از برند تأثیر می‌گذارد؟» می باشد.

ادامه ی متن در فایل اصلی

در صورت بروز مشکل در دانلود مقاله ی بررسی تأثیر شواهد و آوازه برند ایران خودرو بر رضایت مشتریان از برند ایران خودرو با پشتیبانی تماس بگیرید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.