مقاله بررسی تاثیر چیدمان ونوع ماده لایه میانی بر روی مدول الاستیسیته تیر I شکل


در حال بارگذاری
۲۲ فروردین ۱۳۹۹
word
569کیلوبایت
9صفحه
۷,۰۰۰ تومان
خرید

این یک مقاله ای با عنوان بررسی تاثیر چیدمان ونوع ماده لایه میانی بر روی مدول الاستیسیته تیر I شکل است که در۹ صفحه برای دانلود منتشر شده است.

چکیده

در این تحقیق تاثیر چیدمان و نوع ماده میانی بر روی مدول الاستیسیته تیرI  شکل که از چوب صنوبر(populus nigra)  ، تخته سه لا و ام دی اف ساخته شده ، در سه حالت  تیر ساده از ماده اولیه چوبی، مقاوم شده با ورق گالوانیزه وترکیب مواد مورد بررسی قرار گرفت . برای ساخت تیر ها در  قسمت بال تیر از چوب صنوبر به ابعاد ۴×۶×۱۰۰ سانتی متر و قسمت جان تیر از ترکیب تخته سه لا ، ام دی اف و ورق گالوانیزه به ابعاد ۱۸×۱۰۰ سانتی متر استفاده شد . با ترکیب عوامل فوق ۹ تیمار به وجود آمده که با توجه به ۴ تکرار جمعا ۳۶ تیر لایه ای I شکل ساخته شده و مدول الاستیسیته آن به وسیله ماشین تست مکانیکی اندازه گیری شد. با استفاده از آزمون فاکتوریل دو عامله در قالب طرح کاملا تصادفی تجزیه و تحلیل آماری انجام شد و مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن (DMRT) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد بیشترین مدول الاستیسیته مربوط به تیرهای مقاوم شده با ورق گالوانیزه بوده و کمترین مدول الاستیسیته هم در تیر ساخته شده از ام دی اف مشاهده شده است .

واژگان کلیدی: تیر I شکل ، چوب صنوبر(populus nigra) ، ورق گالوانیزه ، مدول الاستیسیته

مقدمه:

تیر I شکل ( لایه های چوبی به هم چسبیده ) یک محصول چوبی ساختاری است که از به هم چسباندن قطعات مجزای الوار به همدیگر تحت شرایط معینی ساخته می شود . خصوصیات این محصول چوبی گویای استفاده متعدد آن نظیر طراحی های جذاب و ماده ساختمان سازی است . در کارخانه گلولام قطعات چوبی از انتها به هم متصل شده و به صورت لایه ها یا ورقه های افقی بر روی یکدیگر قرارمی گیرند. لایه ای کردن روشی موثر در استفاده از مقاومت خیلی زیاد چوب آلات با ابعاد محدود در ساخت اعضای ساختمانی بزرگ در اشکال و اندازه های متفاوت است . گلولام برای ساخت ستون ها و تیرها و بیشتر برای اعضای خمیده (‌منحنی شکل ) که تحت بارهای ترکیبی خمشی و فشاری هستند به کار می رود. تیرهایی با لایه های طولی که از میخ کوبی یا چسب زنی چوب های بریده شده به هم به وجود آمده و سطح باریک لایه ها عمود بر جهت مستقیم بارگذاری قرار دارد. تیرهای مرکب را نباید با گلولام اشتباه گرفت. درصد کمی از مواد مورد استفاده در ساختار ساختمان می توانند بازیافت شوند . اما چوب تنها ماده ساختمانی تجدید شدنی است . میزان رویش در اسکاندیناوی جهت اطمینان از اینکه رویش از میزان برداشت بیشتر باشد کنترل شده است. در این کشورها میزان چوب های سرپا نسبت به عصر یخی بیشتر است . چرخه قطع کاشت برای اتمسفر مفید است . زیرا درخت در دوره رشد دی اکسید کربن را جذب و اکسیژن حیاتی را پس می دهد و زمانی که به بلوغ رشد رسید ، این چرخه عملا متوقف می شود. شاید سریع ترین ماده ساختمانی که در بریتانیا تولید می شود گلولام است . بین سالهای ۱۹۸۵ تا ۱۹۹۵ مصرف گلولام دوبرابر شده است . یکی از دلایل مهیا بودن استاندارد و جزئیات گلولام است که اغلب غیر مفید تلقی می شود . این موضوع به معماران و متخصصان این فرصت را داده است که گلولام را تقریبا برای انواع سازه ها انتخاب کنند تا جایی که گلولام بیشتر برای ساخت و ساز به کار میرود و به طور گسترده ای منحصرا در ساخت استخرهای شنا ، پل ها ، کلیسا ها و گاها مدارس مورد استفاده قرار می گیرد . همچنین  هیندمن و همکاران (۲۰۰۸) استفاده ازاستیل فرم داده شده برای تقویت تیر های I شکل را مورد بررسی قرار دادند و نتایج نشان می دهد که می توان از این نوع تقویت کننده برای تیر های I شکل استفاده کرد. آچیم و همکاران (۲۰۱۰ ) مهندسی تیرهای I شکل بامبو را مورد بررسی قرار دادند در این تحقیق از الیاف بامبو و شبکه هایی شامل الیاف بامبو برای ساخته تخته او اس بی سه لایه استفاده شده است و نتایج نشان داد مقاومت خمشی ۳۶ مگاپاسکال است مدول الاستیسیته به طور متوسط برای مواد سه لایه برابر ۱۴ گیگاپاسکال است در حالی که مدول برشی بامبو ها برابر با ۱۴ گیگا پاسکال است. بردلی و همکاران (۲۰۱۰ ) استفاده از چوب موج دار را در لایه وسط تیر I شکل مورد بررسی قرار دادند. در این تحقیق با روش آزمون استاندارد ASTM چوب موج دار در تیر I شکل باعث افزایش مقاومت خمشی تیر شد.

ادامه ی متن در فایل اصلی

در صورت بروز مشکل در دانلود بررسی تاثیر چیدمان ونوع ماده لایه میانی بر روی مدول الاستیسیته تیر I شکل با پشتیبانی تماس بگیرید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.