مقاله بررسی دست اندرکاران حملات هوایی ائتلاف مبارزه با تروریسم و دلایل بی تفاوتی برخی کشورها
این یک مقاله ای با عنوان بررسی دست اندرکاران حملات هوایی ائتلاف مبارزه با تروریسم و دلایل بی تفاوتی برخی کشورها است که در۹ صفحه برای دانلود منتشر شده است.
چکیده
گروه تروریستی داعش یا همان دولت اسلامی از پدیده های تروریستی رعب انگیز جهان امروز به شمار می رود که در راستای مبارزه با این گروه تروریستی، بیانیه ها، قطع نامه ها، نشستها و روش های گوناگونی از جمله حملات هوایی از سوی دولت های مختلف صورت گرفته است که در میزان کارآمدی و موفقیت این روش ها تردید وجود دارد. با توجه به اهمیت و ضرورت مطالعه ی این موضوع از تمامی ابعاد، و دستیابی به راهبردی جهت تضعیف و نابودی تروریسم در جهان، پژوهش حاضر با هدف بررسی دست اندرکاران حملات هوایی ائتلاف مبارزه با تروریسم و دلایل بی تفاوتی برخی کشورها پس از تعریف تروریسم و برشمردن ویژگی های آن به مرور روند تشکیل و مشخصه ها و باورها و … داعش پرداخته و سپس به معرفی ائتلاف جهانی ضد داعش و نشست های این ائتلاف و در نهایت بررسی حملات هوایی و دست اندرکاران و آنچه از موفقیت این حملات به نظر می رسد می پردازد. در پایان به جمع بندی و نتیجه گیری از مباحث مطرح شده پرداخته شده است.
واژگان کلیدی: تروریست، مبارزه با تروریسم، حمله هوایی، ائتلاف
مقدمه
دولت اسلامی عراق و شام[۱] با نام اختصاری داعش که در حال حاضر خود را دولت اسلامی[۲] نامیدهاست، گروهی شورشی فعال است که در عراق و سوریه حضور فعال دارد و بخشهای بزرگی از شمال سوریه و عراق را در تصرف خود دارد. این گروه به رهبری ابوبکر البغدادی از جهادگرایان سلفی جداشده از شبکه القاعده تأسیس شده و با دولتهای عراق و سوریه و دیگر گروههای شورشی مخالف دولت سوریه وارد جنگ شدهاست.
داعش با دیگر گروههای القاعده از جمله جبهه نصرت میجنگد. القاعده بارها نسبت داعش به خود را رد کردهاست. داعش در پی تشکیل حکومتی اسلامی در سراسر سرزمینهای اسلامی منطقه و حتی فراتر است. تخریب مسجدها و بناهای مذهبی و آرامگاهها و حسینیههای مرتبط با شیعیان از جمله کارهای داعش در منطقههای تحتتصرفش است.
با ظهور این گروه تروریستی و اقدامات غیرانسانی آنها، جامعه جهانی به پیشنهاد آمریکا دست به تشکیل ائتلافی جهانی بر ضد گروه داعش زد. در ابتدای امر بسیاری از کشورها که به ظاهر وجود چنین گروه های تروریستی را مایه ی نا امنی و خطر حس می کردند موافقت خود را با همراهی ائتلاف ضد داعش اعلام نموده و با آن همراهی کردند که البته همراهی و همکاری برخی کشورها با ائتلاف در حقیقت ظاهرسازی و پوششی بر همکاری های پشت پرده آنها می نماید.
از جمله روش های مبارزه ی ائتلاف با داعش، حملات هوایی به مواضع داعش در شهرها و بخش های تحت تصرف اوست. آمریکا که مدعی سردمداری ائتلاف در مبارزه با داعش است، از جمله اولین کشوهایی است که به گفته ی خود دست به حمله ی هوایی به توپخانه های داعش زده است. برخی کشورها با شرکت در نمایش مبارزه با داعش به ظاهرسازی در جوامع جهانی پرداخته و در عمل رویه ی دیگری اتخاذ نموده اند. برخی دیگر نیز خود را نسبت به این موضوع بی تفاوت نشان می دهند. بررسی دست اندرکاران این حملات هوایی و انگیزه های آنها و همچنین بی تفاوتی های موجود و دلایل آن، هدف اصلی پژوهش پیش روست که در راستای دستیابی به این هدف ابتدا به تعریف تروریسم، اقدامات و ویژگی های تروریسم، معرفی گروه داعش، باورها، عقاید، اهداف، مواضع، روند شکل گیری و … این گروه پرداخته و سپس در رابطه با گروه دوستان سوریه و سپس ائتلاف جهانی مبارزه علیه داعش به ارائه ی مطالبی پرداخته و در نهایت به بررسی حملات هوایی و دست اندرکاران این حملات و کناره گیران از آن خواهم پرداخت.
ادامه ی متن در فایل اصلی
در صورت بروز مشکل در دانلود مقاله ی بررسی دست اندرکاران حملات هوایی ائتلاف مبارزه با تروریسم و دلایل بی تفاوتی برخی کشورها با پشتیبانی تماس بگیرید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.