مقاله بررسی نقش تداوم یادگیری الکترونیکی بر توسعه حرفه ای
دانلود مقاله با عنوان بررسی نقش تداوم یادگیری الکترونیکی بر توسعه حرفه ای: یک مطالعه موردی از صنعت تلکام . این تحقیق در ۲۰ صفحه با فرمت word و pdf برای خرید آماده است. قبل از خرید مقررات را مطالعه نمایید.
چکیده مقاله
یادگیری تنها منبع مزیت استراتژیک پایدار برای شرکت هاست . فناوریهای نوین ، از جمله یادگیری الکترونیکی، فرصت های آموزشی متنوعی را برای کارکنان شرکت ها به وجود آورده است . اما استمرار و تداوم این دورهها از اهمیت بسزایی برخوردار است و هدف اصلی این پژوهش بررسی اثر تداوم یادگیری الکترونیکی بر توسعه حرفه ای کارکنان است . روش پژوهش توصیفی و از نوع همبستگی میباشد. جامعه آماری این پژوهش ٩٢۴ نفر از کارکنان شرکت خدمات ارتباطی است که ٢٧٢ نفر به شیوه نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند و ٢۶٠ نفر پرسشنامه استاندارد الکترونیکی را تکمیل نمودند. برای تجزیه و تحلیل دادهها از آزمون تی، ضریب همبستگی اسپیرمن و رگرسیون خطی استفاده شده است . یافته ها نشان میدهد وضعیت شرکت از نظر یادگیری الکترونیکی و توسعه حرفه ای مثبت و در شرایط قابل قبولی است . قابلیت کاربرد و صمیمت ادراکشده، بالاترین نمره و شایستگی ادراکشده پایین نمره را داراست . یادگیری الکترونیکی در سه خردهمقیاس رضایت کاربر، صمیمیت ارتباط ادراکشده و علاقه به تداوم یادگیری الکترونیکی بر افزایش توسعه حرفه ای کارکنان بیشترین تأثیر را داشته است . تداوم یادگیری الکترونیکی در شرکت خدمات ارتباطی از اثربخشی نسبتا بالایی برخوردار است و به ترتیب مولفه ارتباط ادراکشده، قابلیت کاربرد، انگیزه درونی، علاقه به یادگیری الکترونیکی، خودمختاری ادراک شده، رضایت کاربر،کیفیت اطلاعات و شایستگی ادراکشده دارای بیشترین میانگین بودهاند.
واژههای کلیدی: تداوم یادگیری الکترونیکی، توسعه حرفه ای، مطالعه موردی، صنعت تلکام
توجه: در صورتی که به دنبال مقاله با عنوان یا محوریت خاصی می گردید ما دو راهکار داریم! ابتدا در سایت جستجو کنید شاید بین هزاران تحقیق منتشر شده در سایت کولداکس (cooldocx) مقاله مورد نظر شما یافت شد. سپس، اگر موفق به یافتن تحقیق خود نشدید بر روی سفارش آنلاین کلیک کنید و درخواست خود را مطرح کنید تا به شما کمک کنیم.
مقدمه مقاله
در سالهای اخیر، تغییر جهت از تمرکز بر آموزش به سمت یادگیری است . یکی از دلایل این تغییر آن است که زبان یادگیری شفافتر و دارای محدودیت کمتری از زبان آموزش است . علیرغم اینکه آموزش، بر فعالیت ها و اهداف آموزشدهندگان تمرکز دارد، یادگیری بر آنچه یادگیرندگان خودشان انجام میدهند، متمرکز است . این یادگیری هم در رابطه با فعالیت های مربیان است و هم اغلب به آنچه خارج از سناریوها و ساختارهای خاص آموزشی رخ میدهد مرتبط می شود (١). فرهنگ های یادگیری قوی دارای تعهد، انگیزه و همکاری در میان اعضای خود برای دستیابی به اهداف مشترک میباشند (٢). از طرفی در سالهای اخیر، در سراسر دنیا، از فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی برای یادگیری استفاده میگردد. فناوریهای جدید، آموزش و یادگیری را در مدارس، دانشگاهها و حتی سازمانها تحت تأثیر قرار داده است . نکته قابل تأمل این است که پروژههای یادگیری الکترونیکی با همان سرعتی که اوج گرفتند و گسترش یافتند، با همان سرعت نیز شکست خوردند. چرا که بسیاری ازدورهها موقت و یا بر اساس هدف خاصی طراحی نشده است . گروه فورستر با بررسی دو هزار نفر از افرادی که در ۴٠ دوره الکترونیکی شرکت کردند، دریافتند به غیر از افرادی که مجبور بودند دوره را طی کنند، ۶٨% از افراد تمایلی به شرکت در دورهها نداشتند. حتی٣٠% از کارکنانی که مجبور بودند نیز در دورهها ثبت نام نکردند (٣). بسیاری از سازمانهای امروزی از یادگیری به شیوه الکترونیکی برای رشد و توسعه کارکنان خود استفاده مینمایند و گاها بدون در نظر گرفتن زیرساخت های لازم، فرهنگ مناسب سازمانی و یا عدم آشنایی کارکنان، عدم سرمایه گذاری مناسب ، ضعف پشتیبانی لازم مانند نبود پشتیانی کافی از خط فارسی در شبکه ، ضعف در ارائه آموزشهای مناسب برای آشنایی با مهارتهای مورد نیاز یادگیری الکترونیکی (۴) این نوع یادگیری با شکست مواجه میگردد و یا علیرغم شناخت ارزش یادگیری الکترونیکی، بسیاری از کاربران تمایلی به ادامه کاربرد یادگیری الکترونیکی ندارند (۵). گرچه پذیرش اولیه یادگیری الکترونیکی گام مهمی به سوی رسیدن به موفقیت در یادگیری است ، اما موفقیت واقعی در نتیجه قصد به تداوم استفاده توسط کاربر است . بنابراین درک عوامل مؤثر بر قصد افراد برای تداوم استفاده از یادگیری الکترونیکی ، نه تنها به توسعه یادگیری الکترونیکی کمک مینماید، بلکه کمکی به اساتید و دست اندرکاران و برنامه ریزان آموزشی برای تدوین برنامه هایی است که احتمال استفاده از یادگیری الکترونیکی را افزایش می دهد (۶) همچنین یکی از روشهای توسعه حرفه ای کارکنان، ایجاد فضای یادگیریست که ایجاد این فضا با برگزاری دورهای آموزشی فیزیکی و مجازی میسر است اما گاها سازمان با هزینه های بسیاری برای برگزاری دوره مواجه میشود و یا زمان مناسبی برای برگزاری دورهها وجود ندارد. لذا به نظر میرسد که یکی از اثربخش ترین آموزشها، آموزشهای مجازی است و سوال اصلی این است که اگر این دورهها تداوم داشته باشد منجر به توسعه حرفه ای کارکنان میگردد؟ این پژوهش بررسی میکند که انگیزه درونی در یادگیری الکترونیکی شرکت تا چه میزان است و در یادگیری الکترونیکی تا چه میزان مسئولیت یادگیری با یادگیرنده است . این که سهم یادگیری الکترونیکی در توسعه حرفه ای کارکنان تا چه میزان است و کدام یک از مولفه های یادگیری الکترونیکی میتواند بر توسعه حرفه ای کارکنان بیشترین تأثیر را داشته باشد، سوالاتی است که این پژوهش به دنبال پاسخ بدانها می باشد.
در صورت بروز مشکل در خرید یا دانلود تحقیق مقاله بررسی نقش تداوم یادگیری الکترونیکی بر توسعه حرفه ای: یک مطالعه موردی از صنعت تلکام با پشتیبانی #کولداکس تماس بگیرید.
توجه: فونت فایل B Nazanin است بنابر این برای نمایش صحیح متن مقاله می بایست فونت مذکور در سیستم شما وجود داشته باشد. اگر مشکلی دارید از طریق ایمیل پشتیبانی مطرح کنید.
برچسب ها:
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.