مقاله بررسی وضعیت سطوح ارائه خدمات پرستاری در بیمارستان ها


در حال بارگذاری
۲۵ فروردین ۱۳۹۹
word
19.5کیلوبایت
6صفحه
1425 بازدید
۷,۰۰۰ تومان
خرید

این یک مقاله ای با عنوان بررسی وضعیت سطوح ارائه خدمات پرستاری در بیمارستان ها است که در۶ صفحه برای دانلود منتشر شده است.

چکیده

 مفهوم مراقبت، کاملاً پیچیده و ذهنی است، به طوریکه هیچ درمانی بدون مراقبت نمی تواند وجود داشته باشد و بیش از نیمی از خدمات بهداشتی- درمانی شامل مراقبت می باشد. پرستاری نیز یکی از مهمترین اجزای تشکیل دهنده خدمات بیمارستانی است و پرستاران گروهی بسیار مهم و بزرگترین کارمندان فنی، از کارمندان شاغل در مراقبت از بیماران در بیمارستان را پس از پزشکان را تشکیل می دهند.

واژگان کلیدی:  خدمات پرستاری، کمک پرستاری، مراقبین، سطوح مراقبتی

  مقدمه

مفهوم مراقبت، کاملاً پیچیده و ذهنی است، به طوریکه هیچ درمانی بدون مراقبت نمی تواند وجود داشته باشد و بیش از نیمی از خدمات بهداشتی- درمانی شامل مراقبت می باشد (گرین ، ۲۰۰۵).پرستاری نیز یکی از مهمترین اجزای تشکیل دهنده خدمات بیمارستانی است و پرستاران گروهی بسیار مهم و بزرگترین کارمندان فنی، از کارمندان شاغل در مراقبت از بیماران در بیمارستان را پس از پزشکان را تشکیل می دهند (اکبربگلو ، ۲۰۰۵).

از سویی کیفیت مراقبت به عنوان یک اولویت در نظام خدمات سلامت به¬ویژه در خدمات پرستاری مطرح است و در اغلب کشورها مبنای درجه بندی و اعتباربخشی بیمارستان¬ها می¬باشد (نیشابوری و همکاران ۱۳۸۹). کیفیت مراقبت از سلامتی، درجه ای از خدمات است که برون دادهای مطلوب احتمالی را افزایش داده و با دانش حرفه ای کنونی سازگار است. از آنجایی که پرستاران در نظام سلامت گروه بزرگی را تشکیل می دهند و فعالیت های آنان در برآیندهای مراقبتی بسیار چشمگیر است، اطمینان از کیفیت خدمات ارائه شده توسط پرستاران همواره مورد توجه مسئولین نظام سلامت می باشد (پازارگادی و آتش زاده ۱۳۹۰).

در حال حاضر کشور با کمبود جدی کارکنان پرستاری مواجه است، به طوری که در بیمارستان های دولتی حدود ۸۰ هزار پرستار برای ۸۰ هزار تخت ارایه خدمت می کنند و این یعنی به ازای هر تخت بیمارستانی یک پرستار وجود دارد. اما استاندارد نسبت پرستار به تخت بیمارستانی دست کم دو پرستار به ازای هر تخت است و برای تحقق آن باید به همین تعداد پرستار تربیت و جذب شود.

در یک مطالعه بیشترین رضایت بیماران مربوط به خدمات ارائه شده در بخش ویژه و کمترین رضایت مربوط به خدمات ارائه شده در بخش اورژانس بوده است. بیشترین نمره رضایت در بعد مراقبت فنی حرفه ای در بخش ویژه و کمترین نمره رضایت در بعد آموزش به بیمار در بخش جراحی بود (پیروی و همکاران، ۱۳۹۲).

در یک مطالعه یافته ها نشان داد که اغلب مشارکت‌کنندگان کیفیت مراقبت‌های پرستاری را در هدفمندی مراقبت‌ها مطرح نمودند که شامل زیردرونمایه های مطلوب‌ترین نحوه مراقبت، مراقبت بر پایه نیازهای بیمار، مراقبت بر اساس فرایند پرستاری، داشتن نگرش مراقبتی، مراقبت بر اساس هدف، مراقبت جهت حصول رضایتمندی بیمار و مراقبت بر پایه علم و آگاهی بود. مطلوب ترین نحوه مراقبت از بیمار از دیدگاه بسیاری از مشارکت کنندگان بیانگر مراقبت های پرستاری با کیفیت بود. مطلوب ترین نحوه مراقبت منجر به رفع نیازهای جسمی، روانی، عاطفی، اجتماعی و معنوی بیماران می شود. (زاغری تفرشی و همکاران، ۱۳۹۱).

ادامه ی متن در فایل اصلی

در صورت بروز مشکل در دانلود مقاله ی بررسی وضعیت سطوح ارائه خدمات پرستاری در بیمارستان ها با پشتیبانی تماس بگیرید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.