مقاله تاثیر مسئولیت اجتماعی شرکت، اقدام به مشارکت مشتریان و عوامل انگیزشی مشارکت بر وفاداری مشتریان


در حال بارگذاری
۲۵ فروردین ۱۳۹۹
word
47.0کیلوبایت
11صفحه
1339 بازدید
۷,۰۰۰ تومان
خرید

این یک مقاله ای با عنوان تاثیر مسئولیت اجتماعی شرکت، اقدام به مشارکت مشتریان و عوامل انگیزشی مشارکت بر وفاداری مشتریان است که در۱۱ صفحه برای دانلود منتشر شده است.

چکیده
امروزه در دنیای رقابتی کسب و کار، سازمانها به دنبال راههای مختلفی هستند تا مزیت هایی را هم برای خود و هم برای ذینفعانشان که مشتریان نیز بخشی از آنها می باشند بدست آورند. درنتیجه؛ تنها رویه های اقتصادی و مالی نسبت به بازار نمی تواند ترجیحات مصرف کنندگان را مد نظر قرار دهد؛ از همین روی توجه به خواست و نیازها و دغدغه های مشتریان و در سطح وسیع تر پشتیبانی های اجتماعی موجب تقویت اعتماد مصرف کنندگان می شود. از طرف دیگر فراهم آوردن زمینه های لازم جهت مشارکت مشتریان در فعالیت شرکت با عوامل انگیزشی موثر و نیز ایجاد تصویری مثبت در ذهن آنها به عنوان هسته اصلی فعالیت های بازاریابی ممکن است منجر به اقدام به مشارکت آنها و نهایتا اعتماد و وفاداری آنها خواهد شد. هدف این مطالعه  بررسی تاثیر مسئولیت اجتماعی شرکت و اقدام به مشارکت مشتریان با توجه به تاثیر تصویر ذهنی از نام تجاری و عوامل انگیزشی مشارکت بر آن  بر وفاداری مشتریان می باشد. بر اساس مباحث مطرح شده می بایست در نظر داشت که اقدامات و برنامه ریزی های شرکت ها با توجه به تمرکز بر خواست و نیاز مشتریان و در سطح وسیع تر با مد نظر داشتن منافع اجتماعی از نظر مولفه های زیست محیطی، پایبندی به اصول اخلاقی کسب و کار و نیز مشارکت در فعالیت های خیرخواهانه تصویر بهتری را در ذهن مشتری ایجاد کرده و نیز از طرف دیگر با سنجش نوع ذهنیتی که در مشتری نسبت به نام تجاری شرکت ایجاد شده و عوامل تاثیرگذار در برانگیختن انگیزش تعامل و مشارکت در آنها زمینه را برای وفاداری بیشتر آنها فراهم نمود.

واژه های کلیدی: مسئولیت اجتماعی شرکت، تصویر ذهنی برند، انگیزه های مشارکت، اقدام به مشارکت، وفاداری مشتری.

 مقدمه

امروزه گسترش ساختار شهرنشینی و پیچیده شدن هر چه بیشتر روابط در قالب  نقش های متعدد باعث شده است تا مسئولیت مشارکت اجتماعی، به یک موضوع جامعه شناختی مهم تبدیل گردد. موضوعی که در حوزه های گوناگون سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و زیست محیطی قابل توجه و بررسی است. اهمیت در نظر گرفتن مسئولیت مشارکت اجتماعی به عنوان یک استراتژی کسب و کار ناشی از رشد نگرانی های و علاقه مندی مصرف کنندگان، کارکنان و مدیران می باشد. توجه اخیر مصرف کنندگان، کارکنان و دولت به مفهوم مسئولیت اجتماعی مشارکتی[۱] بر اساس این ایده است که  دلیل وجودی کسب و کارها تنها به حدکثر رسانی سود نمی باشد. این مفهوم همچنین به عنوان بخش اساسی راهبردهای بازاریابی

مشارکتی در بخش هویت مشارکت شناخته شده است. در واقع بسیاری از شرکتهای تجاری در حال حاضر  با داشتن توجه فزاینده بر راهبردهایی به منظور به نمایش گذاشتن نوآوری های مسئولیت مشارکت اجتماعی خود فراتر از آمیخته بازاریابی معمولی و قراردادی رفته اند(Jamaliah et al., 2015). بر همین اساس این مهم است که یک رویکرد توسعه پایدار را در جاییکه ابعاد سه گانه محیط، مولفه های اجتماعی و اقتصادی با یکدیگر همراه هستند؛ اتخاذ نمود(Soto and Rascón, 2012, Fernández and Gutiérrez, 2013) و نیز در این مفهوم این مهم است که اصول اخلاقی، مالی و عمومی که مسئولیت مشارکت اجتماعی را شامل می شود؛ به عنوان ابزاری جهت دستیابی به توازن میان ذینفعان به کار برد(García, 2011).
در ادامه مطالعات مدیریتی و همچنین دانشگاهی؛ علاقه رو به رشدی را در زمینه درک تعامل مشتری نشان می دهد. تعامل مشتری ممکن است به صورت شناختی، تاثیرگذار، رفتاری و اجتماعی بازنمود پیدا کند. عناصر شناختی و عاطفی تعامل مشتری تجربه ها و احساسات مشتریان را در هم می آمیزد در حالیکه عناصر اجتماعی و رفتاری، مشارکت را به وسیله مشتریان فعلی و بالقوه؛ هر دو در داخل و خارج موقعیت های تبادلی بدست می آورد(Vivek et al., 2012). بنابراین این مسئله را می بایست مد نظر داشت که با استفاده از عوامل محرک و انگیزشی زمینه را برای مشارکت و تعامل بیشتر مشتریان با بنگاه فراهم نمود.

در زمینه ارائه خدمات، رابطه بین عرضه کننده و مشتری و امکان تعامل مشتری[۲]؛ مشارکت او را به واسطه هم آفرینی ارزش همراهی خواهد نمود. این مساعدت کشف فرصت ها به منظور ایجاد روابطی که به تشویق وفاداری و کاهش احتمال قطع روابط مشتریان با بنگاه کمک می کند را به وجود می آورد(Revilla-Camacho et al., 2015). بر اساس این دیدگاه هم آفرینی ارزش[۳] میبایست به دستیابی مزیت رقابتی به واسطه وفاداری مشتری کمک کند. در کنار این مباحث ایجاد وفاداری مشتریان مهمترین هدف از انجام فعالیت های بازاریابی رابطه ای است. تصویر ذهنی برند در قلب فعالیت های ترفیعی و تبلیغاتی یک شرکت می باشد(Bendapudi and Singh 1996) نظر به اینکه این قابلیت را دارد تا به نگرشهای مصرف کنندگان نسبت به نام تجاری، محصول و خدمات شکل بدهد و اقدامات آنها شامل بر رفتار نسبت به سازمان را تحت تاثیر قرار دهد(Cheung & Chan, 2000; Park, Jaworski, & Maclnnis, 1986; Romaniuk & Nenycz-Thiel, 2013)؛ با این وجود اتفاق نظر کمی با توجه به مفهوم نام تجاری و ارزیابی و سنجش آن وجود دارد(Keller, 1993)

ادامه ی متن در فایل اصلی

در صورت بروز مشکل در دانلود مقاله ی تاثیر مسئولیت اجتماعی شرکت، اقدام به مشارکت مشتریان و عوامل انگیزشی مشارکت بر وفاداری مشتریان با پشتیبانی تماس بگیرید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.