مقاله تکنولوژی اطلاعات و رفتار مصرف کننده در سفر و توریسم : نگرش ها نسبت به برنامه ریزی سفر از طریق اینترنت


در حال بارگذاری
۲۵ فروردین ۱۳۹۹
word
43.5کیلوبایت
12صفحه
1413 بازدید
۷,۰۰۰ تومان
خرید

این یک مقاله ای با عنوان تکنولوژی اطلاعات و رفتار مصرف کننده در سفر و توریسم : نگرش ها نسبت به برنامه ریزی سفر از طریق اینترنت است که در۱۲ صفحه برای دانلود منتشر شده است.

چکیده

موفقیت پایدار در کسب وکار به توانایی یک شرکت در فهم و سرمایه گذاری بر روی گرایشات رفتار مصرف کننده بستگی دارد. این مقاله با ساخت اطلاعات از منابع مختلف ، به بحث در مورد ماهیت استفاده از اینترنت توسط مسافران آمریکایی می پردازد. در کل استفاده از اینترنت به یک سطح اشباع شده رسیده است و برخی کانال های سنتی نظیر آژانس های مسافرتی آنلاین (OTA ها ) به تسلط بر قلمروی برنامه ریزی سفر ادامه می دهند. در عین حال که سنتی به معنای استفاده از اینترنت برای برنامه ریزی سفر می باشد و در سراسر همه بخش های مربوط به مشتری پراکنده شده است، اما استفاده از اینترنت در مدارج بالاتر (نظیر رسانه های اجتماعی) هم اکنون در بعضی بخش ها به ویژه در بین مسافرین نسل y رایج شده است. همچنین به نظر می رسد که یک انشعاب و دو شاخه شدن در بین جمعیت مسافرین ایجاد شده است ،یعنی یک دسته از مشتریان سنتی آنلاین که الگوهای خود را در استفاده از ابزار آنلاین تغییر نداده اند در حالیکه گروه های بزرگی با اتخاذ منابع اطلاعاتی و کانال های تبادل پول فوری عمل می نمایند . این مقاله جزییات خاص این گرایشات را بررسی می کند و برداشت های مدیریتی و راستای تحقیقات آینده را ارائه می نماید.

کلمات کلیدی : رفتار مشتری ، سفر و توریسم ، تکنولوژی اطلاعات ، اینترنت ، برنامه ریزی سفر، بازاریابی.

مقدمه

تکنولوژی اطلاعات(IT) به مقدارزیادی سفر و توریسم را تغییر شکل داده است . ( شلدون ،۱۹۹۷؛ ورتنروکلین ،۱۹۹۹) از زمان ایجاد سیستم های رزرواسیون کامیپیوتری ( CRSها) در دهه ۱۹۶۰ تا سیستم های توزیع جهانی ( GDSها) در دهه ۱۹۸۰ و پیدایش اینترنت در اوایل دهه ۱۹۹۰، صنعت توریسم همیشه با افزایش تکنولوژی های جدید روبرو بوده است که همراه با چالش ها و فرصت ها می باشد .( بوهالیس ولا ،۲۰۰۸) در حالیکه اینترنت بیستمین سال تجاری سازی خود را تجربه می کند ، ITبه تاثیر گذاری بر روشی که مسافرین به اطلاعات مربوط به سفر دسترسی می یابند و از آن استفاده می نمایند ، ادامه می دهد. اول اینکه اینترنت هم اکنون دارای مقدار عظیمی اطلاعات می باشد که اساساً نشان دهنده « حافظه خارجی» برای بسیاری از مردم است و در نتیجه افراد به صورت روز افزون به آن برای انجام کارهای روزمره وابسته شده اند. (اسپارو و همکاران ،۲۰۱۱) متعاقباً ابزاری نظیر موتورهای جستجو به یک نیروی مسلط تبدیل شده اند که بر دسترسی مسافران به محصولات گردشگری تاثیر می گذارد (ژیانگ و همکاران ۲۰۰۸) . دوم اینکه رشد شدید رسانه های اجتماعی ، پویایی ارتباطات آنلاین را تغییر داده است ( سیگالا و همکاران ،۲۰۱۲؛ ژیانگ و گرتزل ،۲۰۱۰). سوم اینکه ، پیشرفت های اخیر در محاسبات موبایل ، به ویژه استفاده از گوشی های هوشمند و برنا مه های کاربردی آن ها جهت مسافرت ، زمینه های جدیدی برای جستجو و استفاده از اطلاعات ایجاد نموده است که به این طریق نیازهای تعریف شده مسافران در حین گردش ، به صورت روز افزون در جهت دادن به تصمیمات سفر چشمگیر تر می شود ( وانگ و همکاران ،۲۰۱۲)

فهم اینکه چگونهIT بر رفتار مشتریان تاثیر می گذارد ، می تواند به عنوان یک پایه مهم جهت کسب وکار به کار گرفته شود تا استراتژی های ارتباطی در بازاریابی پایدار و کارآمد شناسایی و ایجاد شود. تکنولوژی ها می آیند و می روند و بنابراین برای کسب وکار مهم است که پتانسیل آن ها را کشف نماید و اهداف استراتژیک بلند مدت آن ها را به کار گیرد. برنامه ریزی پیش از سفر که یک نوع خاص (و مرحله خاص) از جستجوی اطلاعات توسط مشتری می باشد ، می تواند به عنوان یک مولفه بنیادین سفر در نظر گرفته شود که در آن یک مسافر اغلب نیازمند به دست آوردن مقدار زیادی از اطلاعات به منظور برنامه ریزی سفر می باشد. به مفهوم دقیق تر، اطلاعات موجود برای تک تک مسافرین تاثیر عمده ای بر جنبه های مختلف تصمیم گیری سفر دارد، به خصوص هنگامی که یک مقصد برای دیدن انتخاب می شود (بیکر و لسر ،۲۰۰۴،فودنس و مورای ،۱۹۹۷، گورلوی و مک کلیری ،۲۰۰۴،ژنگ و فسنمایر ،۲۰۰۲، وگت و فسنمایر ،۱۹۹۸). علاوه بر این ، برنامه ریزی سفر به تصمیم گیری مسافر کمک می کند و انتظاراتی برای سفر پیش رو ایجاد می نماید (گرتزل و همکاران ،۲۰۰۶) . بنابراین اینچنین گفته می شود که برنامه ریزی سفر به عنوان دریچه ای به کار گرفته می شود که از درون آن فهم چگونگی ایجاد تغییرات در سفر و گردشگری توسطIT امکان پذیر می شود.

هدف این مقاله بررسی پیشرفت های اخیر درIT و گردشگری می باشد و در نتیجه چندمین تحقیق در زمینه استفاده از اینترنت با هدف برنامه ریزی سفر جمع آوری می نماید.(فسنمایر و ژیانگ ۲۰۱۴،کیم وهمکاران ۲۰۱۵،ژیانگ و همکاران ،در دست چاپ). در اینجا باید مطرح شود که چند سال گذشته نشان دهنده یک دوره زمانی خاص است و در طول این سال ها استفاده از اینترنت توسط مسافرین جا افتاده است ، بسیاری از کانال های اصلی پخش آنلاین به بلوغ رسیده اند و پیشرفت های فناوری مهمی نظیر رسانه های اجتماعی و سیستم های موبایل ظهور و رشد یافته اند تا بر چشم انداز اطلاعات مسافرتی در اینترنت تسلط یابند. این مقاله با بنا نهادن افکار خود بر این یافته ها ، به بحث در مورد برداشت های انجام شده برای توسعه استراتژی های کارآمد می پردازد تا همزمان با رشد و تکامل رفتاری استفاده ازIT ،مسافران هوشمند استفاده کننده از تکنولوژی را به طریقی پایدار درگیر نماید.

ادامه ی متن در فایل اصلی

در صورت بروز مشکل در دانلود مقاله ی تکنولوژی اطلاعات و رفتار مصرف کننده در سفر و توریسم : نگرش ها نسبت به برنامه ریزی سفر از طریق اینترنت با پشتیبانی تماس بگیرید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.