مقاله رابطه سرمایه و اقتصاد سیاسی بین الملل بعد از دهه ٩٠ چگونه شکل گرفت و به کدام مسیر هدایت می شود
این مقاله در ۱۲ صفحه word با عنوان رابطه سرمایه و اقتصاد سیاسی بین الملل بعد از دهه ٩٠ چگونه شکل گرفت و به کدام مسیر هدایت می شود، حدودا ۴ هزار کلمه و منابع درون متنی مطابق روش تحقیق و رعایت اصول مقاله نویسی آماده دانلود است.
چکیده
هدف مقاله حاضر بررسی تحولات بوجود آمده در رابطه سرمایه و اقتصاد سیاسی بین الملل بعد از دهه ۹۰ م تا کنون می باشد. نتایج مطالعات نشان داد که، نظام سرمایه داری، یک فضا، محیط، سیستم و مجموعه همه جانبه، منسجم و مرتبط است که حوزه های سیاسی، فرهنگی اجتماعی، امنیتی نظامی و البته اقتصادی را در بر می گیرد. لذا، ارتباط تنگاتنگی میان نظام سرمایه داری که اقتصاد و سیاست در آن نقش دارند با اقتصاد سیاسی بین الملل دیده می شود. این رابطه از دهه ۹۰ م و بعد از آن دارای ویژگی های خاص است. نخستین ویژگی مربوط به وجود شرکت های چند ملیتی در کالبد نظام سرمایه داری می باشد که همین ویژگی در اقتصاد سیاسی بین الملل نیز به چشم می خورد. به دلیل گردش سرمایه توسط چند شرکت بزرگ که در اقتصاد کشورهای غربی نظیر آمریکا نقش بسزایی دارند موجب تاثیرپذیری اقتصاد سیاسی بین الملل کشورهای غربی از نظام سرمایه داری شده است.
کلیدواژه ها: سرمایه، نظام سرمایه داری، اقتصاد سیاسی، اقتصاد سیاسی بین الملل
نتیجه گیری
اقتصاد سیاسی بینالملل، یک حوزهی مطالعاتی میان رشتهای که پیوندهای نزدیکی با روابط بینالملل دارد و از دستاورهای علمی دانشمندان علوم سیاسی، اقتصاد، جامعهشناسی، انسانشناسی، تاریخ، و جغرافی بهره میبرد. یکی از ارکان اصلی اقتصاد سیاسی بینالملل، اقتصاد است و اقتصاد نیز وابسته به سرمایه و سرمایه خود متعلق به نظام سرمایه داری می باشد. برخی اندیشمندان، نظام سرمایه داری را صرفا دارای صبغه اقتصادی دانسته و یا حتی در حد یک شیوه و مکانیسم تولید تقلیل می دهند، اما با توجه به آراء دانشمندان مکتب فرانکفورت، مکتب گرامشی و نظریات مطالعات فرهنگی، می توان چنین مفهوم سازی کرد که ، نظام سرمایه داری، یک فضا، محیط، سیستم و مجموعه همه جانبه، منسجم و مرتبط است که حوزه های سیاسی، فرهنگی اجتماعی، امنیتی نظامی و البته اقتصادی را در بر می گیرد. لذا، ارتباط تنگاتنگی میان نظام سرمایه داری که اقتصاد و سیاست در آن نقش دارند با اقتصاد سیاسی بین الملل دیده می شود.
این رابطه از دهه ۹۰ م و بعد از آن دارای ویژگی های خاص است. نخستین ویژگی مربوط به وجود شرکت های چند ملیتی در کالبد نظام سرمایه داری می باشد که همین ویژگی در اقتصاد سیاسی بین الملل نیز به چشم می خورد. به دلیل گردش سرمایه توسط چند شرکت بزرگ که در اقتصاد کشورهای غربی نظیر آمریکا نقش بسزایی دارند موجب تاثیرپذیری اقتصاد سیاسی بین الملل کشورهای غربی از نظام سرمایه داری شده است.
مسیری که رابطه سرمایه و اقتصاد سیاسی بین الملل در حال طی کردن آن هستند، مسیر جذب سرمایه و کسب سود بیشتر از بازار جهانی است تا بدین ترتیب از بروز بحران های مالی مانند بحران مالی ۲۰۰۷ جلوگیری شود.
جهت مشاهده کل متن مقاله ابتدا خرید را کلیک کنید سپس بر روی “دانلود مقاله رابطه سرمایه و اقتصاد سیاسی بین الملل بعد از دهه ٩٠ چگونه شکل گرفت و به کدام مسیر هدایت می شود” کلیک کنید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.