مقاله شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه کسب و کارهای دانش بنیان بر اساس مدل AHP
این یک مقاله ای با عنوان شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه کسب و کارهای دانش بنیان بر اساس مدل AHP است که در۱۲ صفحه برای دانلود منتشر شده است.
چکیده
توسعه بنگاه های کوچک ومتوسط ،رمز توسعه اقتصادی دهه ی آینده است . هدف از انجام این پژوهش تحلیل و رتبه بندی انواع روش های تامین مالی کسب وکارهای کوچک و متوسط دانش بنیان در شهرستان زاهدان در ایران است. نوع تحقیق بر اساس هدف کاربردی است و وزن دهی با استفاده از تکنیک فرایند تحلیل سلسله مراتبی(AHP) انجام شده است. داده های میدانی از طریق پرسشنامه حضوری و قسمت نظری این پژوهش با استفاده از مطالعات کتابخانه ای جمع آوری شده است. جامعه آماری صاحبان و مدیران مالی کسب وکارهای کوچک ومتوسط دانش بنیان در شهرستان زاهدان، که تعداد آن ۳۰ نفر می باشد. نتایج تحقیق نشان داد که در روش های تامین منابع مالی برای کسب و کارهای کوچک بین ۱۹ روش مورد بررسی روش پس انداز شخصی با وزن ۲۷۴/۰ بهترین روش و روش عرضه عمومی سهام در بین این روش ها، به عنوان نامناسب ترین روش تعیین شده است و در روش های تامین منابع مالی برای کسب و کارهای متوسط در بین ۱۹ روش مورد بررسی روش وام میان مدت و کوتاه مدت با وزن ۲۳۵/۰ بهترین روش و روش دوستان و خویشاوندان در بین این روش ها، به عنوان نامناسب ترین روش مشخص شده است.
کلیدواژه: کارآفرینی، تامین مالی،کسب و کار های کوچک و متوسط،روش تحلیل سلسه مراتبی
مقدمه
توسعه بنگاه های کوچک ومتوسط ،رمز توسعه اقتصادی دهه ی آینده است .بنگاه های کوچک ومتوسط از چهار مجرای کارآفرینی،نوآوری و تغییر فناوری پویایی صنعت و در نهایت ایجاد فرصت های شغلی و افزایش درآمد بر اقتصاد جهانی تاثیر می گذارند(غفاری آشتیانی و پیر محمدی ۱۳۸۷).اهمیت کسب وکارهای کوچک ومتوسط در رشد وثبات اقتصادی بلند مدت،مربوط به اندازه وساختار آنها می باشد که در شرایط خاص به آنها امکان می دهد منعطف باشند و بتوانند با شرایط اقتصادی نامساعد مقابله کنند.برای ایجاد مشاغل جدید ،کسب وکارهای کوچک ومتوسط در مقایسه با صنایع بزرگ، به هزینه های سرمایه گذاری اندکی نیاز دارند.( Tommaso & Sabrina.,2000) امروزه نقش واثرگذاری کارآفرینی بر روند رشد و توسعه اقتصادی واجتماعی کشورهای توسعه یافته و اشتغال زایی به طور کامل آشکار شده است.تا انجا که این عصر را برخی از صاحب نظران ،عصر کارآفرینی نام گذاری کرده اند،کارآفرینان انقلابی را هدایت می کنند که منجر به تحول و نوسازی اقتصاد در پهنه ی جهانی شده است(Bygrave.1994).با توجه به اهمیت وضرورت کارآفرینی ونیز آمار قابل توجه شکست کارآفرینان در دنیا تنها ۲۰درصد از کسب وکارهای ایجاد شده بیش از سه سال ادامه داشته اند(Ginsberg, 2003).کارآفرینی بعنوان موتور محرکه توسعه اقتصادی و اجتماعی نقش اساسی در توسعه جوامع دارد و همچنین با توجه به نقش اساسی کار آفرینان در توسعه بخش های مختلف اقتصادی در سطح ملی و بین المللی ایجاد بستر و فضای مناسب برای حمایت منطقی اعم از مادی ، معنوی ، فرهنگی و تحقیقاتی از آنان در حال حاضر مورد توجه دولت هاست، کارآفرینی فرایند اشتغال زایی و کسب سود از ترکیب منابع ارزشمند است اصطلاح کارآفرینی به کسی اطلاق میشود که متعهد میشود مخاطره های یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی ،اداره و تقبل کند(احمدپور،محمود۱۳۸۳). ورود به دنیای کسب و کار نیازمند سرمایه است اما یکی از بزرگترین چالش ها که کارآفرینان و شاید مهمترین مانع آنها برای راه اندازی کسب و کارشان ، کمبود منابع مالی برای تأمین نیازهای سرمایه ای است. (Kuratko, D. &Hodgetts, R. (2001))
ادامه ی متن در فایل اصلی
در صورت بروز مشکل در دانلود مقاله ی شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر توسعه کسب و کارهای دانش بنیان بر اساس مدل AHP با پشتیبانی تماس بگیرید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.