مقاله مدل سازی درصد چربی جامد روغن پالم اولئین فول هیدروژنه و سویا به روش اینتراستریفیکاسیون شیمیایی به عنوان تابعی از درصد اسیدهای چرب اشباع


در حال بارگذاری
۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹
word
448کیلوبایت
20 صفحه
۷,۰۰۰ تومان
خرید

این یک مقاله ای با عنوان مدل سازی درصد چربی جامد روغن پالم اولئین فول هیدروژنه و سویا به روش اینتراستریفیکاسیون شیمیایی به عنوان تابعی از درصد اسیدهای چرب اشباع است که در۲۰ صفحه برای دانلود منتشر شده است.

چکیده :

هدف از این تحقیق مدل سازی درصد چربی جامد SFC[۱]  ترکیبات دوجزیی روغن پالم اولئین فول هیدروژنه و روغن سویا به روش  اینتر استریفیکاسیون شیمیایی با استفاده از معادلات ریاضی می باشد . تحقیقات اولیه نشان داده است که رابطه شدیدی بین  SFCو مقدار اسیدهای چرب اشباع شده SFA[۲] وجود دارد . منحنیSFC  چربی های اینتر استریفیکاسیون به عنوان تابعی ازSFA   یا  ([۳]SFC f (SFA) )به شکل( S[۴]) بوده است و می توان با استفاده از مدل( S) مانند گومپرتز آن را توصیف کرد . مدل SFC تابع SFA داده های تجربی را با ضریب همبستگی بالا R۲ =۰/۹۹ و میانگین خطای مطلق ۰/۸% متناسب  می سازد و می توان آن را با استفاده از مدل گمپرتز توصیف کرد . این مطالعه به مدل سازی درصد چربی جامد به تریفیکاسیون شیمیایی پرداخته است .  از مدل ارائه شده در این اثر می توان به عنوان ابزار قدرتمندی برای پیش بینی SFعنوان تابعی از درصد اسید های چرب اشباع ترکیبات دوتایی روغن پالم اولئین فول هیدروژنه و روغن سویا به روش اینتراسC چربیهای اینتراستریفیکاسیون شده استفاده کرد . همچنین نتایج این بررسی می تواند در ایجاد فرمولهای جدید چربی موثر و کمک کننده باشد .

کلید واژه : روغن پالم اولئین فول هیدروژنه – اینتر استریفیکاسیون شیمیایی – درصد چربی جامد – اسیدهای چرب اشباع شده – مدل سازی

مقدمه :

آثارنامطلوب اسیدهای چرب ترانس تولید شده طی هیدروژناسیون روغنهای نباتی بر سلامتی به خوبی شناخته شده است  یک ارتباط قطعی میان مصرف اسیدهای چرب ترانس و شیوع بیماری قلبی عروقی و دیابتها وجود دارد . به علت این آثار نامطلوب ، تقاضا برای محصولات چرب فاقد ترانس سالم به سرعت رو به افزایش است . یکی از بهترین روشها برای تولید چربی های فاقد ترانس فرآیند اینتراستریفیکاسیون می باشد . اینتراستریفیکاسیون موقعیت اسیدهای چرب را در ساختار مولکولهای تری اسیل گلیسروول و متعاقباً ویژگی های فیزیکی چربی را تغییر می دهد . به طورکلی رفتار ذوب وبلورسازی یک ترکیب چرب اینتراستری شده با رفتار ذوب و بلورسازی ترکیب چرب غیر اینتراستری فرق می کند.

اتراستریفیکاسیون شیمیایی موجب توزیع تصادفی اسیدهای چرب درمیان تری اسیل گلیسرولها می شود . محصول به دست آمده همان ترکیب کلی اسید چرب  اولیه و اصلی را نشان می دهد ، در حالیکه توزیع موضعی اسیدهای چرب و ویژگی های فیزیکی تغییر می کنند . برخلاف هیدروژناسیون که می تواند تنها نقطه ذوب و مقدارچربی جامد SFC[۵] را افزایش دهد، اینتراستریفیکاسیون می تواند موجب افزایش یا کاهش نقطه ذوب وSFC ترکیبات چربی گردد . علاوه براین ، چنانچه از مواد خام پایه فاقد ترانس استفاده شود .محصول اینتراستریفیکاسیون فاقد ترانس خواهد بود ( ۱ )

اینتراستریفیکاسیون تاثیری بر پروفیل اسیدهای چرب چربی ندارد اما پروفیل تری آسیل گلیسرول چربی در اثر این واکنش تغییر می کند. در اینتر استریفیکاسیون شیمیایی سرانجام پروفیل تری آسیل گلیسرول های چربی به تعادل

رسیده و انجام بیشتر فرایند تغییری در ویژگی های شیمیایی یا فیزیکی آن ایجاد نمی کند. بنابراین انتظار می رود دو مخلوط مختلف از چربی که هر یک دارای پروفیل تری آسیل گلیسرول مختلف هستند اما پروفیل اسید چرب یکسان دارند پس از به تعادل رسیدن واکنش پروفیل تری آسیل گلیسرول یکسان و متعاقبا ویژگی های فیزیکی مشابه داشته باشند.

ادامه ی متن در فایل اصلی

در صورت بروز مشکل در دانلود مقاله ی مدل سازی درصد چربی جامد روغن پالم اولئین فول هیدروژنه و سویا به روش اینتراستریفیکاسیون شیمیایی به عنوان تابعی از درصد اسیدهای چرب اشباع با پشتیبانی تماس بگیرید.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.