مقاله مدیریت جهادی در آموزش عالی ایران موانع؛چالش ها؛راهکارها
این یک مقاله ای با عنوان مدیریت جهادی در آموزش عالی ایران موانع؛چالش ها؛راهکارها است که در۲۲ صفحه برای دانلود منتشر شده است.
چکیده :
مدیریت جهادی یکی از عرصه های مهم وقابل توجه در سبک زندگی اسلامی است. این مدیریت برگرفته ازفرهنگ جهادی وحاکی از مدیریت بر مبنای ارزشهای اسلامی و با هدف قرب به خدا و خدمت به بندگان او و گرامی داشتن مردم است . تبیین مولفه های مدیریت جهادی منوط به تحقیق و تدبر در قرآن کریم است . پدیده جهانی شدن از بحث برانگیزترین مسایل روز جهان به شمار می رود. پدیدهای که در تصمیم گیری ها و فعالیت های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی انسان ها نقش تعیین کننده ای داشته و مرزهای جغرافیایی را به حداقل ممکن کاهش می دهد، منافع مردم و کشورها را بیش از پیش به هم تنیده کرده و علاوه بر کالا وخدمات، افکار و دانش بشری را نیز آسانتر و بی حد و مرزتر از گذشته مبادله می کند.چالش های جهانی آموزش عالی در قرن بیست ویکم را می توان ناشی از دیدگاه های نو به کارکردهای نظام آموزشی دانست. نظام آموزش عالی کشور به عنوان یکی از دو قطب تعلیم و تربیت در جمهوری اسلامی ایران مسئولیت تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمد مورد نیاز جامعه را در سطوح و رشته های مختلف بر عهده دارد. بر اساس بررسی های بعمل امده درزمینه چگونگی عملکرد نظام اموزشی عالی می توان گفت که بنا به دلایل مختلف دستیابی به هدف فو ق در سطح جامعه محقق نشده است. در جوامع امروز آموزش بی تردید نقش اصلی را در توسعه اقتصادی ، اجتماعی ، و فرهنگی ایفا می کند. و عیار توسعه در هر کشور ی را با میزان سرمایه گذاری برای جوانان آن کشور می سنجند . زیرا سرمایه اصلی کشور ، همانا نیروی انسانی با فرهنگ و کار آمد از طریق آموزش تامین می گردد .در حال حاضر در ایران بیش از سه میلیون دانشجو حساس ترین سال های زندگی خود را دردانشگاهها و مراکز آموزش عالی دولتی ، غیر دولتی ، پیام نور و…. می گذرانند. لذا توجه به این قشر جامعه، اهمیت دادن به آینده است .مهمتر از آن هدف آموزش بایستی آماده کردن جوان برای زندگی در جامعه ای باشد که در انتظار اوست و چند و چون آن جامعه بایستی به دست و اندیشه او تعیین گردد . مطالعه فضای فکری حاکم بر آموزش فعلی ایران باید بر ما آشکار کند آیا نظام آموزش عالی کنونی قادر به انجام این مهم یعنی پرورش مداوم جوان در جهت از قوه به فعل در آوردن توانائیهای آنها هست یا نه ؟ لذا بدلیل حساسیت موضوع مورد بحث پژوهش
درمدیریت جهادی آموزش عالی در ایران و تحقق اقتصاد”مدیریت جهادی ” حاضر به روش کتابخانه ای وبا استفاده از آرا و نظریات دانشمندان در زمینه مقاومتی و فرهنگ اسلامی با توجه به منابع و موانع پیش روی آن با تکیه به نتایج تحقیقات به دست آمده در مورد نحوه تأثیرگذاری برمدیریت جهادی آموزش عالی در ایران و عمده ترین چالشهای احتمالی که نظام آموزشی ما در آینده با آن روبه رو است، در این مقاله چالشها و فرصت های نظام آموزش عالی از دو بعد عوامل بیرونی و درونی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد با اتخاد راهبردهای آموزشی مطلوب و مؤثر که در آن اشاره می شود، امیدواریم با اراه استراتژی ها و راهکارهای مناسب بر چالشهای پیش رو فایق آییم..
کلید واژه ها : مدیریت جهادی ،چالش های جهانی ؛ مدیریت آموزشی
مقدمه
مدیریت جهادی؛ یعنی همان روحیه انقلابی، همذاتی با اساس انقلاب و همذاتپنداری با فرهنگی که امام خمینی رحمه الله علیه با اسلام ناب در این کشور پایهگذاری کردند . اگر ارکان این مدیریت در جامعه بطور عام ودرآموزش وپرورش وبخصوص در آموزش عالی بطور خاص بهدرستی تبیین گردد. و مؤلفههای تأثیرگذار در آن که همه بر قاعده روحیه انقلابی و تلاشگر انسانهای مؤمن، متعهد و مسئولیتپذیر استوار است .و اضلاع آن اعتماد به خداوند، علم و اخلاص است با تلاش سرمایههای اصلی انقلاب که جوانان جهادگر هستند محقق گردد، فرهنگ این ملت عزیز و رسوخناپذیر خواهد شد..
ادامه ی متن در فایل اصلی
در صورت بروز مشکل در دانلود مقاله ی مدیریت جهادی در آموزش عالی ایران موانع؛چالش ها؛راهکارها با پشتیبانی تماس بگیرید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- همه فایل های با فرمت ورد doc جهت دانلود سریع zip شده اند.